2777
2789

شما همونی که اهل تسنن هستی گیرت رو جوراب و جداخوندن نماز طهر و عصره؟ول کن بابا هدفت چیه بگو کمکت کنیم

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما همونی که اهل تسنن هستی گیرت رو جوراب و جداخوندن نماز طهر و عصره؟ول کن بابا هدفت چیه بگو کمکت کنی ...

و من شیعه هستم می خوام تبلیغ کنم این طوری درست تره تا باهم بخونیم 

شما همونی که اهل تسنن هستی گیرت رو جوراب و جداخوندن نماز طهر و عصره؟ول کن بابا هدفت چیه بگو کمکت کنی ...

چقد نسبت به اهل تسنن کینه ای هستید چیکارشون کرده مگه‌

به امید روزهای بهتر 🕊️🕊️🕊️ 
و من شیعه هستم می خوام تبلیغ کنم این طوری درست تره تا باهم بخونیم 

تاپیکاتون میگه سنی هستید. درسته مستحبه فاصله کوتاه بین این دو نماز اما اونقدری که گیییر دادی بهش مهم نیس

ذهن هاي بزرگ درباره ي ايده ها صحبت مي کنند، ذهن هاي متوسط درباره ي رويداد ها حرف مي زنند و ذهن هاي کوچک درباره ي ديگران! هرکه را صبح شهادت نیست، شام مرگ هست ، بی شهادت ، مرگ با خسران چه فرقي می‌کند.. هم غزه هم لبنان جانم فدای ایران جانم فدای اسلام جانم فدای قرآن  حزب الله پیروز است اسرائیل نابود است
چقد نسبت به اهل تسنن کینه ای هستید چیکارشون کرده مگه‌

چه کینه ای شما انگار دعوا داری؟گفتم همه تاپیکات همیناست حرفتو مستقیم بزن اگه توصیه ای چیزی هست

تسنن یعنی چی؟

سنی هستند