2777
2789
عنوان

شدیدا ولع خوردن دارم چیکار کنم

108 بازدید | 18 پست

یعنی هر ثانیه بع فکر خوردنم قبلا اینجوری نبودم بیشتر هم شیرینی 

طب سنتی بهم گف بلغم داری مال اونه ؟

چاقی شکمی دارم حال ندارم اصن داغونم 

شما دنبال چیییی آقای فردوسی پور

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متفورمین بخور

نههههههههه بیماری قند میگیری 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
نههههههههه بیماری قند میگیری 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

نه متفورمین قند و تنظیم میکنه اشتها کم میشه 

برای تخمدانم خوبه 

دکتر به من داده

نه متفورمین قند و تنظیم میکنه اشتها کم میشه  برای تخمدانم خوبه  دکتر به من داده

دکترت خیلی عذر میخوام وقتی بیماری قند گرفتی گردن که نمیگیره، خواهر شوهر من سالم سالم برای موی زائد رفت دکتر، بهش متفورمین داد بیماری قند گرفت

آقایون درخواست ندید.😒🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️🚶🏻‍♀️ اگر هم ریپلای کردم یا تو تاپیکتون پست گذاشتم مطمئن باشید حواسم نبوده آقا هستید🤦🏻‍♀️
دکترت خیلی عذر میخوام وقتی بیماری قند گرفتی گردن که نمیگیره، خواهر شوهر من سالم سالم برای موی زائد ر ...

من چند تا دکتر بهم این قرص و دادن چند ساله میخورم همیشه هم قندم پایینه اتفاقا چون زود به زود ازمایش‌میدم خواهر شوهرتون قند پنهان داشته یا ارثی خودشو نشون داده 

متفورمین برای درمان قند و تنبلی تخمدان الان داره تجویز میشه

من چند تا دکتر بهم این قرص و دادن چند ساله میخورم همیشه هم قندم پایینه اتفاقا چون زود به زود ازمایش‌ ...

خب الآن تا آخر عمرت باید متفورمین رو بخوری دیگه! این یعنی بیماری قند🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️