2777
2789
عنوان

انگشتر نشون 👀

245 بازدید | 30 پست

دخترااا خانومااا واکنشتون بعد از خریدن انگشتر نشون توسط دوس پسر چیه چجوری نشون میدین ذوق تونو ؟🫠🥲یکمم یادم بدین لطغااا 

قیمت اینا بپرسم خودم باشم ک نمیپرسم میگم اون شایذ دوس داشته باشه من بپرسم

برای رسیدن ب هدفم و رو به راه شدن اوضاع زندگیم لطفا صلوات بفرستین 🙂‍↕️❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بغلش میکنم میگم وای چه خوبه که برات مهم با ی پسوند مثلا عشقم و عزیزم و...

Loving you is a losing game...💔                             _Arcade                                                                 💜Love yourself 

تو چت چی فعلا مریضم نمی‌ تونم ببینمش 

برای من خانواده خواستگارم گرفتن

ندیدم هیچ

البته فعلا داریم کلاسای مشاوره رو میریم

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️

بغل مگه نامحرم نیس؟ گناهه ها؟؟ 😂😐

ناشناس‌من🌱   https://daigo.ir/secret/3756347794                                                                                                  نانای مامانم هستم خوشگله🙋🏻‍♀️✨:> تازه نامزد کردم نمیدونم چی بنویسم اونایی که تازه نامزد میکنن تو بیوشون چی مینویسن؟؟ 😐

خیلیم ذوق نکن ،فکر کنه خبریه بگو بجا اینکارا زودتر بیا منو بگیر😂

😂😂😂😂😂😂همونو بگو

تو چت چی فعلا مریضم نمی‌ تونم ببینمش 

همون جمله رو بگو با اینوجی بغل😂🫂

Loving you is a losing game...💔                             _Arcade                                                                 💜Love yourself 
برای من خانواده خواستگارم گرفتن ندیدم هیچ البته فعلا داریم کلاسای مشاوره رو میریم

بسلامتی عزیزم خوشبخت بشین 

بسلامتی عزیزم خوشبخت بشین 

ممنونم جانا همچنین ❤

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
بغل مگه نامحرم نیس؟ گناهه ها؟؟ 😂😐

والا دیگه فک کنم از ردیف حرام ب حلال رفته😑😂