سلام دوستان من دانش اموز دوازدهم انسانی هستم
ولی به رشتم هیچ علاقه ای ندارم
از سر اجبار اومدم این رشته به دلیل اینکه ریاضیم ضعیف بود نتونستم برم گرافیک(رشته مورد علاقم)
مامانمم خیلی دوست داشت من ی رشته دهن پر کن برم مثلا تجربی از وقتی رفتم انسانی همش میگه روم نمیشه ب بقیه بگم رشتت چیه😢
از اونجایی ک زبانم تو مدرسه خوبه تصمیم گرفتم کنکور زبان بدم ولی خب کلاس زبان کمتر از ۴ ساله ک میرم و سطحم واقعا پایینه برای کنکور ولی من فک میکردم کنکور زبان فقط کتاب سه سال دبیرستانه
الان فهمیدم باید سطحی خیلی بالاتر از اینا باشه
حالا اصلا امیدی حتی به قبول شدن تو شهرستان ندارم چ برسه ب تهران ک اصلا فکرشم نمیکنم شهرستانم قبول بشم بخاطر خانوادم نمیتونم برم
یکی از فامیلامون ک ی دختر داره ی پسر بچه هاش خیلی درس خونن خیلیییی پسرش ۳ سال پیش کنکور داد(تجربی) بعد ب مامانم با ناز و عشوه گفت اره پسرم رتبش ۲۰۰۰۰ شده بیشتر رشته های بیمارستانیو آورده بعد فهمیدیم دروغ گفته و صرفا چون ریاضیش خوب بوده تونسته بره ی دانشگاه دور ریاضی بخونه حالا همش پز میده ک پسر من داره ریاضی میخونه
دخترش ی سال از من کوچیک تره سال بعد کنکور داره اونم تجربیه حالا از الان راه میره پز دخترشو میده
منم دلم برای مامانم میسوزه ب خاطره من بخاطره رشته من داره از اون زنیکه حرف میشنوه
بعد مامانم میگه اگه دخترم قبول نشه یا جای دور بیوفته میفرستمش دانشگاه آزاد
میگه اه اه دانشگاه آزاد هم مگه آدمممم میره ایششش
ب خدا دیگه خسته شدم نمیدونم باید چیکار کنم از الان استرس وقتی دارم ک نتیجه کنکور میاد😢
ب خدا کم آوردم کمکم کنید
ببخشید صحبتام زیاد شد واقعا نمیدونم اینارو ب کی بگم🙏🏻