2777
2789
عنوان

این طبیعیه من با اکس اکسم صمیمیم؟

302 بازدید | 17 پست

من با معشوق سابقه معشووق سابقم دوستم😂😂😂

دورانی که با اکسم در ارتباط بودم یه دختری مثل  کنه میومد وسط رابطمون و میگفت بینتون و بهم میزنم 

و به اکسم میگفت برگرد پشیمونم 

اکسمم مثلا بخاطر من قبول نکرد

اخرشم خیانت دیدم  و اون معشوق شد اکس 

من موندم و اون دختره😂😂😂

الان دوست شدیم همدم همدیگه ایم 😂

شاید برای شما خنده دار باشه اما من از سختیام  تو این مدت براش تعریف میکنم اونم دلداری میده 

از بدی های اون اقا برا هم تعریف میکنیم و میخندیم 

به عشق جدیدش هار هار میخندیم که الان فکر میکنه عشقش وفاداره 

و دوستم میگه خاک تو سرش خیلی زشته به پای منو تو نرسید  دیدی  زشتا شانس دارن 😂😂😂یا میگه ما شانس نداریم انتخاب نشدیم 

یه بارم برا حرص دادنشون به خودمون  رسیدیم و رفتیم بیرون بعدشم اومدیم خونه   هار هار خندیدیم 

دیروزم زنگ زده میگه اومدم سینما اونا هم اونجان خدا رو شکر به خودم رسیدم😂😂😂😑

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

😂😂

• برده‌داران زمان‌ها چوب حراجم زدند                                  دست اول تا برامد خود خریدم خویش را                                     •بزم‌سازان جهان می از سبوی پر خورند                                              چون تهی پیمانه بودم سرکشیدم خویش را

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حکایت تو 

حکایت 

آیا دوست داری دوسته من که دوست دارد با دوست تو دوست شود دوست بشی؟!😂

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌
حکایت تو  حکایت  آیا دوست داری دوسته من که دوست دارد با دوست تو دوست شود دوست بشی؟!😂

😂😂😂

میشه برای حاجترواییم یه صلوات بفرستی🌼💖 خواهرم و دختر خالم  تعلیق شد اومده رو این اکانت نوبت اینه🙄 وای بحالت تعلیق شم هااااا 

نمیدونم چرا خوشم اومد که شما دوتا دختر بدون درنظر گرفتن یک پسر لاشی باهم مچ شدین

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
شک کردم بهت مطمینی خوبی

ببین من زیاد توضیح ندادم این دوستم همسایمون هست و قبلا سلام علیک با هم داشتیم  بعد وقتی این اقا خیانت کرد  قشنگ حالم بد شد و این دختره هم با خانوادم صمیمیه میومد خونمون و اینجوری با هم صمیمی شدیم

دوتاتون یجوری هستید

انقد از اکسم  بدی دیدم که کسی که مثل من ازش بدی دیده بود میتونست حالمو بفهمه 😂😑

حکایت تو  حکایت  آیا دوست داری دوسته من که دوست دارد با دوست تو دوست شود دوست بشی؟!😂

وای یاد این جمله بخیر چقدر تلاش میکردم این جمله رو تحلیل کنم😂

«اگر جوابتو نمیدم فکر نکن حق با تو بوده و کم آوردم بدون انقدر از شعورت قطع امید کردم که ترجیح دادم جوابتو ندم پس اگر دیگه ریپلای نکردم خودت درک کن برای چی بوده»
وااای😂😂😂😂😂

بخدا انقدر حال میده با اکسش در ارتباط باشی 

انگاری سبک میشی 

وای یاد این جمله بخیر چقدر تلاش میکردم این جمله رو تحلیل کنم😂

قشنگ مغز آدم رگ بع رگ میشه😂

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌