2821
2789
عنوان

بارداری

84 بازدید | 13 پست

سلام. من ازمایشم دادم دیروز امروز ظهر از ازمایشگاه زنگ زدن گفتن بیا ازمایشتو دوباره تکرار کن مشکوکه. گفتم عدد بتام چنده گفتن 54الان بی بی چک گذاشتم منفیه. یعنی چی امکان داره یعنی همچین چیزی؟؟ 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

چند روزه از موعود میگذره پریود نشدی؟؟

ماهه پیش 16یه روز کلا خونریزی خیلی کمی داشتم سه روز لکه بینی کلا تمام همین ظهری زنگ زدن اینجوری گفتن قرار شدش فردا برم ازمایش الان تست گرفتم زدم منفیه

بله بارداری شیمیایی میگن یعنی قرار بوده لقاح انجام بشه ولی نشده چ ا عجله کردی گلم حدااقل یه هفته از ...

بارداری شیمیایی یعنی چی ؟ 

تو قدرت رد شدن از هر شرایطی رو داری قوی باش ♾️♡°✨🤍💜 خدایا شکرت🦋🌸✨️
چند روز عقب انداختی؟ شاید زود رفتی آزمایش دادی باید حداقل ۱۲ روز بگذره بعد هم تست بارداری هم آزمایش ...

من اصلا همین جوری رفتم ازمایش دادم چون سوزش داشتم گفتم یه ازمایش بارداری هم بنویسین

ماهه پیش 16یه روز کلا خونریزی خیلی کمی داشتم سه روز لکه بینی کلا تمام همین ظهری زنگ زدن اینجوری گفتن ...

دوبارها آزمایش رو تکرار کن رابطه مشکوک داشتی؟ 

بله بارداری شیمیایی میگن یعنی قرار بوده لقاح انجام بشه ولی نشده چ ا عجله کردی گلم حدااقل یه هفته از ...

یعنی ازمایش مثبت میشه؟ 

من اصلا بخاطر اون ازمایش نرفتم سوزش داشتم رفتم ازمایش برای عفونت بعد گفتم بزار یه ازمایش برای  بارداری هم بدم. چون ماهه پیش یه روز کلا خونریزی خیلی کمی داشتم و سه روز لکه بینی و تمام

من ۶ فروردین ماه پریود شدم اونم به واسطه قرص سیپروکامپاند یعنی چند ماهه ک فقط باقرص پریود میشم 

و۲۸ فروردین ماه رابطه بدون دخول داشتم ولی روی واژن تخلیه شد منی و من بعد یساعت ۵ تا قرص سیپرو باهم خوردم الان امکان بارداری وجود داره؟؟؟خیلییی میترسممم😭😭