2777
2789
عنوان

گریه کنیم ؟

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 53 پست
اره بابا تا دلت بخواد 🤣

میخوای فانش کنین😅 یا جدی میگین ؟!

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

والا من هرروز یه دورگریه میکنم😂

اگه گریه کمکتون میکنه که حالتون بهتر شه بخدا خیلیم خوبه ... یکی از روش های درمان افسردگیم حتی هست باور کنید ...چون اصولا آدم های افسرده حس درونیشون رو به هیچ وجه بروز نمیدن و همه چی تو درونشونه

۲ نکته ی مهم از امیر مومنین : ۱)امام علی (ع) : به دلت بقبولان که دنیا فانیست ✨️۲) علی را گفتند : ای علی چگونه علی شدی ؟ امام فرمودند : نگهبان دلم بودم ✨️ ‌‌‌‌‌..." خویش شکر گذار تمام داشته هایش هست " حتی گاهی شکرگذار غم هایش .

نه بحال بدبختی های خودم

منم همینجوریم 

واقعا خستم 

ببین امروز بابام جلو خواهر و برادرم(ازدواج کردن) و بچه هاشون سر اینکه ندادم خوراکی مو بخوره کلی حرف گفت مثلا ساه و زشت خیلیییی قلبم شکست خیلی 

اخه چهرم دست خودم نبوده اما هر روز باید تیکه بشنوم واقعا با اینکه از بیرون دختر قوی ای دیده میشم خیلی بعضی وقتا خسته میشم امروزم این باعث گریم داره میشه😂اخه روم نمیشه دیگ بیام بیرون از اتاق حس چندشی به خودم دارم اصن

‌‌التماس دعا.

من ک اشکم لب مشکمه

عزیزززم ..پس خیلی احساساتی هستین که .

از پسرایی که گریه میکنن یه جورایی خوشم میاد :) تظاهر نمیکنن به قوی بودن نشون میدن احساس دارن و از ...

اهوم دقیقا 

این که مرد گریه نمیکنه رو واقعا نمیدونم کی جا انداخته تو فرهنگ ما 

بالاخره مَردم انسانه و حسم ماله انسانه و حق طبیعیشه و میتونه راحت گریه کنه ولی شاید این حرف و فرهنگ بد مانع بروز حس های بدشون بشه و این قضیه واقعا به درون آدم آسیب میزنه 

باز آدم تو آرامش باشه خوشحال باشه خیلی بهتره تا گریه 

خب میدونین از همینجا دقیقا شروع میشه 

آخه گریه که فقط برا حال بد نیست ، هست ؟! 

گاهی ما از شدت ذوق گریه میکنیم 

گاهی از شدت استرس گریه میکنیم 

گاهی از شدت هیجان گریه میکنیم

گاهی از شدت ترس گریه میکنیم و ...

منظورم اینه که گریه فقط برای حسِ بد نیست و یه سیستم طبیعی بدنه

اهوم دقیقا  این که مرد گریه نمیکنه رو واقعا نمیدونم کی جا انداخته تو فرهنگ ما  بالاخره م ...

صددرصد که آسیب میزنه..

اگر مردا نباید گریه میکردن که غددای اشک رو خدا تو وجودشون نمیذاشت..

فکر میکنیم هرمردی گریه کنه ضعیفه. ولی در حقیقت اون داره خودشو آروم آروم خالی میکنه.تنها راهی که داره همینه یعنی..

انتهـای هـر اوجـی نشسـتن اسـت..!
بله منم گریه میکنم گاهی

خب خیلیم عالی 

مطمئنم بعد گریه خیلی حس دورنی بهتری نسبت به قبل گریه پیدا میکنین و همین از خاصیت گریه کردنه که بعضیا ویژگی بد بهشون چسبوندن 

پس مرد گریه" میکنه" ...اینو باید تو نسل خودمون جاش بدیم

نمیخوام دیونه بشم

ببخشید ولی خیلی دلیلتون غیر منطقیه ... به شدت باهاتون مخالفم 

مگه اونایی که گریه میکنن دیوانه ان ؟!!