2777
2789
عنوان

بچها میشه امید بهم بدین؟😢

264 بازدید | 19 پست

سلام بچها من ۶ ماهه خونه بابام قهرم( تاپیک قبل ماجراش هست) و من واقعا همسرم و دوست دارم و دلم نمیخواد طلاق بگیرم

از جمعه شروع کرد پیام دادن و حرف زدیم بهش گفتم تکلیفمونو روشن کن اگر نمیخوای زندگی کنیم توافقی جداشیم و اگر میخوای زندگی کنیم باهم بریم صحبتامونو کنیم

دیشب قرار شد که چند جلسه بریم بیرون صحبت کنیم ببینیم به چه نتیجه‌ای میرسیم و مشکلاتمونو برطرف کنیم

اولین قرارمون هم جمعه همین هفته هستش قرار شد من پیامش بدم و زمانش رو اکی کنیم

الان از دیشب اصلااا آنلاین نشده و پیامام رو نخونده میترسم قولش الکی باشه و جمعه نیاد و جواب پیامم نده اصلا استرس گرفتم کمکم کنین

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب چرا اس ام اس نمیدی چرا نشستی تا انلاین بشه اس ام اس هر لحظه بهش میرسه

اخه سابقه داره پیام جواب نده بهش هم که میگی میگه ندیدم پیامتو....ولی واتساپ مشخصه که خونده یا نه

اخه سابقه داره پیام جواب نده بهش هم که میگی میگه ندیدم پیامتو....ولی واتساپ مشخصه که خونده یا نه

خب اونم ممکنه تو تنظیمات دستکاری کرده میخونه رنگش ابی نمیشه درضمن ساعتشم برات نشون نمیده

کاربری،سال۱۳۸۹ هستم ک رمزشو گم کرده 😒

ببین عزیزم همیشه همه احساسات دوطرفه هستن وقتی تو از درون دوست داری طلاق نگیری و زندگیت اوکی بشه ۱۰۰ درصد مطمئن باش همسرت هم اینطور میخواد مگه نه مردا اگه بخوان طلاق بگیرن اصلا اون روی وحشتناکشونو نشون میدن بی شرف بی شرف میشن بعدش هم صراحتا میگن فلان تاریخ فلان جا بیا واسه طلاق اینطور چیزی یعنی اگه واقعا تصمیم بگیرن هیچ انتخابی به تو نمیدن

همسرت فقط یکم میخواد خودشو لوس کنه یا اینطور نشون بده که واسه من مهم نیست!

مطمئن باش کل پیاما و حرفاتو از توی نوتیف میخونه فقط انلاین نمیشه حتی شاید به سختی جلوی خودشو گرفته که انلاین نشه ولی اینطور میخواد دست پیش رو بگیره که بترسونتی که نشون بده تو مقصری باید بیای جلو چونکه من واسم مهم نیست 

درحالی که نادیده گرفتن از قصد خودش بیشترین توجه عه 

اصلا حتی یک دقیقه به دلت بد راه نده هزار تا پیام نده که بفهمه این کلک اش گرفته چون متاسفانه مردا بفهمن تو میخوای زندگیتو سوارت میشن البته این که کلا سپر ات هم پایین نیاری هم مسخره اس خیلیمنطقی برید و صحبت کنین تا اون موقع وقت خیلی زیاده سعی کن توی این تایم روی خودت کار کنی با خودت بهتر وقت بگذرون اعصابت رو آروم کن کارایی که دوست داری رو بکن خودت رو دوست داشته باش حالت رو بهتر کن که بهتر بری سر قرار و منطقی تر صحبت کنی مطمئن باش با همون قرار اول دوم دوباره آتیشاتون روشن میشه

شما حرف بعدیتم درست،فقط ریپلای نکن..
ببین عزیزم همیشه همه احساسات دوطرفه هستن وقتی تو از درون دوست داری طلاق نگیری و زندگیت اوکی بشه ۱۰۰ ...

واای چقدررر حرفات آرامبخش و واقعی بود

ممنوووون که نظرت و نوشتی برام عزیزممم

حتما همین کارو انجام میدم 

مرسی مهربون😍😘

واای چقدررر حرفات آرامبخش و واقعی بود ممنوووون که نظرت و نوشتی برام عزیزممم حتما همین کارو انجام م ...

قربونت عزیزم ان شا الله بهترینا واسه ات پیش بیاد🌸💗

شما حرف بعدیتم درست،فقط ریپلای نکن..