2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم لایک کنین بعد غول شیر گرفتن ..جرعت ندارم این یکی رو شروع کنم بچه حرف هم نمیزنه

معتاج دعا خیرتونم.یه صلوات بفرستید لطفاً.‌.  تا کفش کسی رو پات نکردی در مورد راه رفتن اش قضاوت ..نکن ..

منم دو روزه دارم میگیرم و دو سال و خوردیشه دیگه باید اینقدر ببری همش بهش بگی ک جیش و پی پی فقط تو دستشویی.

من شبا رو نمی‌دونم چیکار کنم دیشب از استرس ۵ بار بیدارش کردم بردمش دستشویی آخرش خیلی بداخلاقی میکرد 🥴

پسر من دوسال و نمیشه من از دهم فروردین شروع کردم ک از پوشک بگیرم بچه من یا دستشویی نمیومد با گریه میبردم یا اگر می‌کند ب همه جا دست میزد چند بارم جیش کرد روی فرشم 

سه روز اول خیلی عذاب کشیدم ولی بعد از اون نیم ساعت یا یک ساعت یکبار میبرم دستشویی یا حمام جیش می‌کنه 

اینقدر بردمش دستشویی دیگ واسش عادی شده ب جایی دست نمیزنه 

شب تا صبح مای بی بیش میکنم بیرون یا مهمونی هم مای بی بی میکنم فقط صبح تا شب بازش میکنم و میبرم دست شویی

منم دو روزه دارم میگیرم و دو سال و خوردیشه دیگه باید اینقدر ببری همش بهش بگی ک جیش و پی پی فقط تو دس ...

شبا بعد خواب عمیق اش ازروشورت مای بی بی ببند.و هر نیم ساعت ۴۰دقیقه ببر و هی یاداوریش کن بزرگ شدی مای بی بی نداری تو پات جیش نکنی ها یادت نره ها شب ها بعد ۹ طالبی اینا نده یه مدت اب چای نده بداخلاق بشه شب اداری میگیره ها اصلا استرس نده

بعدم ش.ورت پاش کن یه کهنه تا کن بذار توی ش.ورتش که همه جا کثیف نشه احیانا

من ش .ورت آموزشی خریدم ۱۵۰تومن هم پول دادم از داروخانه گرفتم ولی  ی بار جیش می‌کنه خیس میشه باید در بیارم بشورم 

خب این چجور ش .وتیه آخه من فکر کردم بیرون نمیزنه

شبا بعد خواب عمیق اش ازروشورت مای بی بی ببند.و هر نیم ساعت ۴۰دقیقه ببر و هی یاداوریش کن بزرگ شدی مای ...

خیلی خیلی زیاد وابسته است ب مای بیبی الان دو روز گذشته هنوز گاهی گریه می‌کنه ک پوشک برام بخر واسه همین میترسم شب پوشکش کنم متوجه بشه باز بخواد واسش گریه کنه

من ش .ورت آموزشی خریدم ۱۵۰تومن هم پول دادم از داروخانه گرفتم ولی  ی بار جیش می‌کنه خیس میشه بای ...

شنیدم ش.ورت آموزشی بدرد نمیخوره بعد هم عزیزم اگه بنا باشه بیرون نزنه که میشه پوشک

بچه دیگه باید بفهمه که جیش نکنه

تو نیم ساعت نیم ساعت ببریش دسشویی اصلا فرصت نمیکنه جیش کنه تو خودش

اول نیم ساعته یعد کم کم یک ساعت یک ساعت میشه

بذار دو سال و نیم بگذره بعد از پوشک بگیر

خیلی خیلی زیاد وابسته است ب مای بیبی الان دو روز گذشته هنوز گاهی گریه می‌کنه ک پوشک برام بخر واسه هم ...

بچه من توبهمن اسفند اصلا همکاری نکرد اصلا ولی ازشنبه قبل یهو گفت بزرگ شدم نمیخوام مای بی بی خیلی زیاد رو مغزش راه رفتم گفتم بزرگ شدی فلان شدی جایزه میخرم این جور اون جور تا الان ۱۱روز بدک نمیگذره ولی کلا خونه ام باید بشورم