2777
2789
عنوان

مادرشوهرم

238 بازدید | 11 پست

سلام مادرشوهرم یه عمل سطحی چشم کرده الان ۵ روزه خونه منه هی میگه یکی دوروز دیگه میرم ولی بازم میمونه . دیشب به شوهرم میگفت انقد دخترتون نبوس خدا متوجه میشه دوسش داری باز بهت دختر میده میگه زنگ بزن به مادرت بگو شیرو ماست بفرسته.مادرت چرا مرغ محلی نمی‌ده بهت گیر کردم از دستش نمیدونم چیکار کنم

🤐🤐🤐🤐🤐عجببببببب 

چ فضول 

پررو

متاهل 🎀در انتظار اینکه خدا تو دلم یه نی نی خوشگل بکاره(الهی همه منتظرا مامان بشن)💛 خدایا شکرت که هوامو داری و کمکم میکنی خاطرات بد رو فراموش کنمشهید ابراهیم هادی}💚 الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم💕✨️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یه چادر نماز سر کن بشین کنارش بعد نماز دستاتو ببر بالا بگو خدایا بازم به ما دختر بده هرچی بچه دادی بازم دختر باشه که ما از دختر سیر نمیشیم خدا یا مارو از دست آدم فضول نجات بده خودش پامیشه میره😂😂

۱ـ من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی ۲-درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز۳ـ لایک کردن همیشه به معنای تایید نیست گاهی لایک میکنم که بگم ریپلایتون رو خوندم ۴ـ وقتی برای کسی که درخواست راهنمایی داره وقت میذارم و کلی براش مینویسم توقع تشکر ندارم ولی حداقل یه لایک کنید بدونم ارزش قایل شدید و خوندید اینا جز آداب معاشرته و نشانه ادب و شخصیت

منم مادرشوهرم میرفت تو زانوش تزیق میکرد یه استان دیگه و همش شوهرم میبردش یکی دوبار هم می اوردش که من مواظبت کنم ازش.دیگه بار سوم گفتمش تو میبریش دختراش باید نگه داریش کنن من خودم دوتا بچه کوچیک تو دستمه از پا می افتم.البته کمی هم دعوامون شد.چون واقعا هرمادری پیش دخترش راحتتره .گفتمش تو هرچقدر میخاد ببرش دکتر ولی نگه داری من نمیتونم

باور کن یخچالو کلا خالی کردم گفتم هیچی نداریم بازم نرفت

خب یه مدت همینجور بگذرون عیب نداره

مثلا بعدازظهرا بیکار بودی برو بشین تو حیاط که بفهمه خسته شدی

یا یه شب شوهرتو راضی کن باهم برین بیرون ولی مادرشوهر رو نبرین بدش میاد چند تا قلمبه میگه و میره