2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اما چرا باید اینقدر بچه بیارن که درد ادمو فراموش کنند🥲 چرا باید اونقدر سرش شلوغ باشه که د ...

مامان منم خودش مریضی داره بچه خونه داره شاغلم‌هست

بعضی روزا بهش میگم یه زنگ به من نزنیا میگه بخدا همین الان نشستم رو زمین انقدر کار داشتم خواهرمم دخترشو‌گذاشته اونجا امتحان داره مادرم باهاش کار کنه

من ۱۷ سال تک فرزند بودم الآنم ک شدیم دوتا اما هروقت حالم بده میگن اع خب برو دکتر ته همدردی همینه&nbs ...

جدی🥲

به منم همینو گفت برو دکتر … تمام 

اخه مادر من ی احوالپرسی نباید کنی؟ 

شما هم تک فرزند بودی همین ! من میگم ی دونه میارم که تمام حواسم به همون باشه 

مامان منم خودش مریضی داره بچه خونه داره شاغلم‌هست بعضی روزا بهش میگم یه زنگ به من نزنیا میگه بخدا ه ...

منم اگه گلایه کنم دقیقا همین حرفا رو میزنن که تازه نشستم تازه وقت کردم گوشی دست بگیرم و … اما آدم اگه بخواد میتونه 

جدی🥲 به منم همینو گفت برو دکتر … تمام  اخه مادر من ی احوالپرسی نباید کنی؟  شما هم تک ف ...

تمام حواست بهش باشه ک وابسته بار بیاد؟

ما که همیشه پیش بچه هامون نیستیم، پس باید مستقل و خودکفا بار بیاریمشون تا راحتتر زندگی کنن

چرا همش منفی های زندگیتو میبینی؟ میدونی خودت و ذهنت باعث پرورششون میشی؟ از این ببعد بگرد دنباله مثبتها و بخاطرش خدارو شکر کن، اونوقت منتظر اتفاقای خوب باش💜
جدی🥲 به منم همینو گفت برو دکتر … تمام  اخه مادر من ی احوالپرسی نباید کنی؟  شما هم تک ف ...

من دکتر خودم میرم هزینش هم خودم میدم همین ک سایشون بالا سرمونه هزار بار شکر خودمون خانمهای قوی هستیم جوونیم از پیش بر میایم

منم اگه گلایه کنم دقیقا همین حرفا رو میزنن که تازه نشستم تازه وقت کردم گوشی دست بگیرم و … اما آدم اگ ...

به دل نگیر من که دیگه زدم به در بیخیالی اولای بارداریم انقدر حالم بد بود عید نشد جایی بریم مادرهمسرم موند تهران پیشم مادرم ولی گفت من باید عروس پاگشا کنم رفت شهرستان😑دوهفته عید و من مرگ و جلو چشمم دیدم دستام چسبندگی گرفته دردای شدید داشتم 

تمام حواست بهش باشه ک وابسته بار بیاد؟ ما که همیشه پیش بچه هامون نیستیم، پس باید مستقل و خودکفا بار ...

بالاخره بچه موقع مریضی به یه احوالپرسی مادرش نیاز داره خداقل نمیگم پرستاری هااا حداقل ی تماس 

آدم وقتی باردار میشه انتظار همدلی داره 😢

من دکتر خودم میرم هزینش هم خودم میدم همین ک سایشون بالا سرمونه هزار بار شکر خودمون خانمهای قوی هستیم ...

اره واقعا شکر 

اما نمیتونم بپذیرم وقتی بچت مریضه در حد تماس هم بی تفاوت باشی 

مخصوصا الان که خودم باردارم