2821
2789
عنوان

۲ ملیون رفت

239 بازدید | 15 پست

کلاس 12 همم چند وقت یک مشکلی پیش اومد 1 نیم نمیتونستم برم مدرسه بعد امروز رفتم مدرسه مدیر گفت برای روز معلم میخایم کمک جمع کنیم اگه میتونی کمک کن منم 2 ملیون دادم مجبور بودم الان ناراحتم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

مگه کادو دادن و جشن گرفتن واجبه اخه ،کاری کردن خانواده ها فحششو بده به معلم بدبخت،والا بخدا معلما راضی نیستن هدیه و کادو بخرید براشون ازونور پدر مادرا ناراضی باشن 

تو جون منی، همه وجود منی، تو عمر منی،همیشه تو ذهن و قلب منی، باهات حرف میزنم، بغلت میکنم، میبوسمت، حتی اگه هیچوقت بهت نرسم کوچولوی مامان😔♥ من مادر بچه هایی هستم که هیچوقت نداشتم💔روزیکه تو رو بغل کنم بهترین روز دنیاست فندق من😘به امید اون روز زنده ام،من و بابایی خیلی وقته منتظر توییم،ما تو را خواهیم دیداگر خدا معجزه کند......                                                                                                                                       

😂😂😂تا تو باشی لاکچریربازی درنیاری

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 5 ساعت پیش
2791
2779
2792