2821
2789

بگو

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از عید تصمیم گرفتم از زندگیم خطش بزنم و واقعانم این کارو کردم به حسم اعتماد کردم و کارو انجام دادم تو این تایمم واسه اینکخ از فکرش در بیام مهمونیای عید رو رفتم بعد عیدم رفتم وام گرفتم رفتم پی گرفتن گواهینامم ولی بعد تقریبا یه ماه پیام داده منو ببخش حلالم کن توی این یه ماه وجدانت از خواب بیدار نشد🙂💔اخ که چقده گریه کردم با پیامش وقتی دیدم دوباره اومده یه مرض دیگه بریزه ولی دلمم خنک شد افتاده به منت کشی 

ولی فقط واگدارش کردم به خدا بدجوری ویرونم و نابودم کرد😭😭😭😭😭

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
از عید تصمیم گرفتم از زندگیم خطش بزنم و واقعانم این کارو کردم به حسم اعتماد کردم و کارو انجام دادم ت ...

الان داره قدرتو میدونه 

محلش نزار اگه واقعا دوست داشته باشه هرکاری واسه بدست اوردن دلت میکنه 

الان داره قدرتو میدونه  محلش نزار اگه واقعا دوست داشته باشه هرکاری واسه بدست اوردن دلت میکنه&n ...

اجی دارم خفه میشم خیلی خیلب گزیه کردم ولی ادم نمیشه از همه جا بلاکش کردم اون روز اتفاقی پیامشو دیدم یه بار بخشیدمش خیانت کرده بود سعی کرد جبران کنه نمیگم نکرد کرد اتفاقا ولی نشد باز اون چیزی که من میخوام حالا چطور ببخشمش همش ادیت شدم به خدا نمیخوام بی انصاف باشم و بگم خوشی نداشتیم داشتیم ولی ناخوشیا منو خیلی ادیت کرد 

حالا که دوباره حس میکنم خیانت کرده چطوری ببخشم چطوری حلالش کنم وقتی کل بالشتم از گریه خیس میشد😭😭😭😭😭

از طرفی این دوس داشتن لعنتی نمیذاره از قلبم کنارش بدارم😭😭😭😭😭

خدایا هرکی رو توی هر شرایطی گذاشتی خودتم یه نشونه بهش بده که در بیاد❤🙂میشه واسه حل مشکلاتم دعا کنی خوشگله🙂
2823
2791
2779
2792