2777
2789

مطمنی اشتباه نشده 

اخه ۲۹؟

برو یه بار دیگه ازمایش بده.  

قبل بارداری چکاپ ندادی؟

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

خیلی بالاستتتتتت چرا قبل بارداری دارو نخوردی تنظیم بشه

مامان پسر کوچولو❤️بعد شش سال نازایی و کلی درمان خدا این هدیه زیبا رو بهم داد👼🏼تجربه چهار بار ای یو ای و یک دفعه ای وی اف ناموفق در راه درمان نازایی ناامید نشین و با توکل بر خدا جلو برید🙏🏻تیکر بارداری نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم سرم داره گیج میره از نگرانی بچم سه ماهشه چیکار کنم حالا

صد درصد اشتباه شده .مگه میشه تیرویید ادم ۲۹باشه هیچ علایمی نشده باشه .فقط برو یه جای معتبر ازمایش بده 

سری قبل چند بود؟

یا امام رضا  💔       من کارم گره خورده اقاجان،* حال و احوالم خوب نیست .    من ب همه گفتم من ارباب دارم .من امام رضا رو دارم .خرابم نکن اقاجان💔💔

خیلی بالاستتتتتت چرا قبل بارداری دارو نخوردی تنظیم بشه

من تیروییدم کنترل شده بود دارو میخوردم از قبلترها

تا فهمیدم باردارم آزمایش دادم نرمال بود دکترم گفت همینطوری ادامه بده تا ۶ هفته بعد دوباره آزمایش بده همین کارو کردم و دیدم انقدر رفته بالا تو ۶ هفته

سری قبل ۲.۵ بود

اخه چطور از ۲.۵ شده ۲۹

۲.۹ نیس؟؟؟

اخه چطور از ۲.۵ شده ۲۹ ۲.۹ نیس؟؟؟

نه 

دکتر غدد هم رفتم 

میگه انشالله مشکلی پیش نمیاد زودتر باید تنظیمش کنیم

همین حرفش منو نگران تر کرده

واقعا نمیدونم چیکار باید کنم

نه  دکتر غدد هم رفتم  میگه انشالله مشکلی پیش نمیاد زودتر باید تنظیمش کنیم همین حرفش منو ...

توکل بخدا 

بنظر من یک بار دیگه ازمایش بده

دعا کنید برام😭😭😭😭

عزیزم نگران نباش

گرنگهدار من ان است که میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد