2777
2789
عنوان

داره نخ میده؟

202 بازدید | 27 پست

ایدی شو گفت بعد فالوش کردم و بک داد و قرار بود یچیزی بفرسته گفت رو این کوشیم تلگرام ندارم ایدی تلگزامت رو بده اونجا بفرستم حالا اونجا فرستاد و و بحث رو هی میبرد جلو و میگفت ازه اکه از عکسا راضی نبودی دوباره ازت میگیرم دشواری نداریم و میگفت خیلی رک و راحته و کلا کارهای روزمره شو بهم گقت منم گقتم موفق باشین  و اون وسط ازم پرسید فیلت رشکنم پولیه یا نه 

بعد گقت معذرت میخوام دیر به دیر میام و اینا از فلان ساعت اینجام و بعد منم گقتم اره دیگه گوشی گرفتن دستت سخته نوشت فدا

منم در حواب پیام قبلش گفتم فیلت ر شکن پولی به دردم نیمخوره استفاده نمیکنم زیاد 

کل تایم حدی و رسمی و شما میگفتم و خیلی موبادنه مینوشتم 

تو حضوری هم یکی دوبار خودش اومده پیشم 

الان این داره نخ میده؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

لنگرانداخته تونخ رودیدی؟!

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
خب یا واقعا خیلی راحته  یا واقعا داره نخ میده دیگه

اونقدری شناخت ندارم که ببینم خیلی راحته یا ته 

یکی دوبار دیدم آدما رفتن پیشش حرف زده باهاشون  ولی خب من نرفتم تا حالا خودش اومده حس میکنم هر دو هم راحت هم نخ میده

خب من راحت نیستم مدلم اونحوری نیست ک عزیزم جانم کنم براش

من شمارو نگفتم

اون اقار‌و گفتم

شما پرسیدی داره نخ میده؟ گفتم نه انگاری با همه همین مدلیه

من مست و تو دیوانه مارا که برد خانه..،صدبار تورا گفتم کم خور دوسه پیمانه
من شمارو نگفتم اون اقار‌و گفتم شما پرسیدی داره نخ میده؟ گفتم نه انگاری با همه همین مدلیه

نه متوجه حرفتون شدم میگم خب من بدم میاد بامن این شکلی یکی صحبت کنه وقتی هیچ صمیمیتی نیست