2777
2789
عنوان

صدای عملیات در نیمه شب ،😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 59469 بازدید | 143 پست

من بودم میرفتم در خونشون میگفتم لاشی صداتون و کم کنین خوشت میاد یکی با صدای زنت یا شوهر .... بشه؟؟؟ بد به غیرتشون برمیخورد دیگه کمتر میکردن صداشون و 🤣

خدا ؟ ❌️   شیطان ؟ ✅️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تاپیک تکراری این سومین تاپیکیه که دیدم با این موضوع

چندانم الکی نیس ما با برادرشوهرم اینا تو ی ساختمونیم و صدای سرفه هاشون و میشنویم اگ خونه ساکت باشه حرفاشونو میشنویم دعواهاشونو میشنویم بنظرم عادیه ولی خب چون همو میشناسیم و اینا مراعاد میکنیم 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

ما خونه امون آپارتمانی بود . بعد شوهرم جلوی دهنمو می‌گرفت صدام نره بیرون🤣🤣🤣🤣🤣

ندونسته دلمو به غریبه دادم 💔اون غریبه رو ساده شمردم 😅 گول چشم سیاهشو خوردم👁 ندونستم ی غریبه هر چی باشه ی غریبس💔

من بودم میگفتم. 

هیچوقت مردم را نمیفهمم اما باید یک جوری میان آن‌ها زندگی کنم...!                                                               اندک اطلاعاتی در اختیار دارم که حاصل خوندن و تحقیق کردنه.                                                                            فردی بشدت کنجکاو .                                                عاشق کتاب ، حیوانات ، فیلم ، کهکشان ، نکات پزشکی ، روانشناسی و در کل عاشق یادگیریم و از یادگیری استقبال میکنم.          
2790
2778
2791
2779
2792