2821
2789
عنوان

همسرم رفت

303 بازدید | 11 پست

سفر کاری کارش ی جوریه زودزود میره ودورزو میمونه ومن هر بار رفتم ونه مامانم امروز نرفتم ذوق زدم چقد تنهایی خوبه خدایا عصری میرم بیرون خرید گردش تاشب نمیام شبم ی ساندویچ کباب بره میخورم‌🤣😂😂😂😂😂الان میاید میگید بماچه ولی ذوق کردمممم‌

هرچه دادم به اوحلالش باد

من شوهرم میخاد بره از دو روز قبل بغض میکنم الانم دو روز دیگه میاد انگار دنیا برامنه .

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من شوهرم میخاد بره از دو روز قبل بغض میکنم الانم دو روز دیگه میاد انگار دنیا برامنه .

اخلاظ چجوریه؟

منم خیییل دوسش دارم ولی خشک اخلاقش اذیت میشم کلاهم ی جوریم تنهایی خیلی بهم میچسبه

هرچه دادم به اوحلالش باد
 اخلاظ چجوریه؟ منم خیییل دوسش دارم ولی خشک اخلاقش اذیت میشم کلاهم ی جوریم تنهایی خیلی بهم میچس ...

منم اتفاقا روزانه نیاز به تنهایی دارم .ولی خیلی مهربون و اهل خانوادست هرکی میبینتش متوجه میشه 

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...

منم اتفاقا روزانه نیاز به تنهایی دارم .ولی خیلی مهربون و اهل خانوادست هرکی میبینتش متوجه میشه 

خب ببین برامنم بشدت اهل خانواست ولی مهربون نیست داره کمکم از چشمم میافته

هرچه دادم به اوحلالش باد
خب ببین برامنم بشدت اهل خانواست ولی مهربون نیست داره کمکم از چشمم میافته

نذار اینجوری شه حیفه خودت تلاش کن اونم مثل قبل شه . محبت کن 

نذار اینجوری شه حیفه خودت تلاش کن اونم مثل قبل شه . محبت کن 

ازاولشم اینشکلی بودمنتها من اوایلامون بودنمیدیدم هی محبت و اشتی ازجانب من منم خسته شدم تاحالا نشده قهرکنیم اون بیاد بغلم کنه 🥺

هرچه دادم به اوحلالش باد
ازاولشم اینشکلی بودمنتها من اوایلامون بودنمیدیدم هی محبت و اشتی ازجانب من منم خسته شدم تاحالا نشده ق ...

خب بهش بگو اینو جوری که بدونه مهمه برات

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 19 ساعت پیش
2791
2779
2792