2777
2789
عنوان

بیکار شدم

679 بازدید | 37 پست

قراردادم تموم شد و دیگه نمیرم سر کار. تا قبلش با وجود همه خرجایی که تو خونه میکردم شوهرم همش میگف تو اصن کمک نمیکنی! حالا که بیکار شدم دو روز نشده اومده میگه گوشت نخور چی میشه! بچه مدرسه غیردولتی نره . من ندارم خرج اضافه کنم! بعد جالبه ی ماه اضافه کاریشو تو پاکت داد خواهرزادش برا خرج عروسیش و جاهازش تازه نداشتم بده قرض کرد! میگم چطور اونجا یادت نبود نداری! 

خدا شاهده ده ساله همیشه بیشتر خرجا گردن منه. گوشت خریدن بیشتر هزینه مدرسه بچه هزینه سفر هزینه لباس و تنقلات همش با من. تازه اقا شاکیم بود. دلم نمیخواد دیگه سرکار برم شبکاری برم بچه هامو تنها بذارم. ولی ب خاطراخلاق گند شوهرم مجبورم باز دنبال کار باشم حتی اگه در شانم نباشه. خیلی بیشعوره تا حالا ی بارم نشده عیدا برام لباس بخره همیشه خودم. سفر خودم. ی بار ارزوم بود بگه خبالت راحت من هستم😢امروز خ دلم شکست. اگهی موقع هم خرج لباس بده خرج دندون یا تنقلات بده اینقد غر میزنه میگه فاکتور میذاره جلوت که مث سگ پشیمون بشی 

بیمه هم داشتید؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بله

توی شرکتی که ازش تعدیل شدید یک سال سابقه بیمه دارید؟

میدونید میتونید برید بیمه بیکاری بگیرید؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
توی شرکتی که ازش تعدیل شدید یک سال سابقه بیمه دارید؟ میدونید میتونید برید بیمه بیکاری بگیرید؟

پرسیدم نمیشه تو قرارداد اولیمون نوشته که نمیتونید استفاده کنید 

عزیزم خودت داشتی یه زندگی رو می چروندی دقیقاً اون چیکار می کرد بیکار بود الان اگر خدایی نکرده بخوای ...

دقیقا همینه . خودم کمکش کردم وام بگیره ماشین بخره و ب خونه برسه همشم ب اسم خودشه 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز