2777
2789

امروز رفتیم ازمایش اما حسی نداشتم بهش ن ذوقی ن شوقی البته حضوری باهم وقت نگذروندیم اصلا خجالتم میکشیم هنوز از هم

یارب تو چنان کن که پریشان نشوم🤍✨

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شرمنده اسی چجوری باید لینک درست کنیم اگه بخوام بدم نی نی یار حذف کنه؟؟

فقط 19 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

و متاسفانه سنتی همینش بده🤦🏻‍♀️💔

حالا باید چیکار کنم؟؟؟ تو چت خوبیم اما حضوری اصلا ابدا باهم خوب نیستیم ی کلمه ام نتونستیم امروز حرف بزنیم هرکاری ام داشتم ب ابجیش میگفتم بره بگه

روی تاپیکت بزن زده لینک اینا بزن کپی بشه بعد بفرست پیوی نی نی یار یک

حالا باید چیکار کنم؟؟؟ تو چت خوبیم اما حضوری اصلا ابدا باهم خوب نیستیم ی کلمه ام نتونستیم امروز حرف ...

خب عزیزم مجبور نیستی بنده خدارم اذیت نکن تا عقد نکردی ب همش بزن انشاالله با دل خودت ازدواج کنی 

@ازسارابپرس  

1
5
10
15
20
25
30
35
40

رفیق تواین دنیا 793093541آدم هست همینطوری که عددهارو نادیده گرفتی،حرفاشونم نادیده بگیر...:)🤞🏻😌ممدقولی✅ممدقلی❌ منو ممد یه تیمیم بدون هم یتیمیم😌متاهل💍

روی تاپیکت بزن زده لینک اینا بزن کپی بشه بعد بفرست پیوی نی نی یار یک

مرسی گل

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب عزیزم مجبور نیستی بنده خدارم اذیت نکن تا عقد نکردی ب همش بزن انشاالله با دل خودت ازدواج کنی 

۷ سال باهم چت میکردیم تقریبا حالا نوبت حضوری رسید حس میکنم حسی بهش ندارم البته شاید چون باهم نبودیم نرفتیم بیرون حرف نزدیم حضوری اینجوره

خجالتی هستی اسی؟ کم کم سعی کن یختون باز بشه رفتار خودش چطوره؟ علاقه نشون میده؟

اره جفتمون خجالتی هستیم

اخلاقش اینا خوبه بدک نیست تو چت خوبیم اما حضوری عین غریبه ایم ن نگاه هم میکنیم ن حرف هیچ مثلا امروز رفتیم ازمایش قبل عقد ک نامزد بشیم چن روز دیگه من ب عروسم یا خواهرش میگفتم بهش بگن خودم روم نمیشد