2777
2789
عنوان

همه مدل بیماری

77 بازدید | 5 پست

سلام

من که دیگه دارم از درد میمیرم پریودی بواسیر دیسک کمر همه رو هم جمع شده کمرم داره می‌شکنه ۳۳سالمه هرروز یه درد و مرض جدید دارم خدایا یعنی واقعا آخرالزمونه من بااین سنم هرروز یه مریضی

پس کی زندگی کنیم

پریودیم مثل درد زایمان درد دارم😭

منم مثل توام الانم از دندون درد دارم روانی میشم هرروز از خدا میخوام مرگم‌ بده چون خودم جسارت خو ...

این چه حرفیه میدونی خودکشی اون دنیا عذاب بدتریه

زندگی پس از زندگی دیدی

من که دوتاقرص خوردم شاید آروم شم از پنج صبح بیدارم

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

این چه حرفیه میدونی خودکشی اون دنیا عذاب بدتریه زندگی پس از زندگی دیدی من که دوتاقرص خوردم شاید آر ...

مگه چیکار کردم که انقدر باید هرروز زجر بکشم این چه زندگی هست . ندیذم یعنی بعد خودکشی بازم زجر میکشی؟

این چه حرفیه میدونی خودکشی اون دنیا عذاب بدتریه زندگی پس از زندگی دیدی من که دوتاقرص خوردم شاید آر ...

جراتش ندارم خودم فقط هرشب التماس میکنم شب اخرم باش ب مرگ طبیعی بمیرم

مگه چیکار کردم که انقدر باید هرروز زجر بکشم این چه زندگی هست . ندیذم یعنی بعد خودکشی بازم زجر میکشی؟

آره زجری که هزار برابر بدتر از این دنیاس

گوگل بزن زندگی پس از زندگی خودکشی قسمتی که درباره اشه نگا کن

این فکرا رو از خودت دور کن اجازه نده بیان سراغت