2777
2789

تو دیگ کنکوروبزار برا بچت گلم مگ کنکور الکیه همینجوری زیرش میزای چ برسه متاهل واونم باردار

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من از ترم دو ازدواج کردم و خوندم بدون هیچ محدودیتی،اصلا درس خوندن هیچ ربطی به ازدواج نداره بنظرم،چون اگه همسر ادم حامی باشه و مخالفتی نکنه خیلی راحت زمینش فراهم میشه و به همه چی میرسی.

ولی الان باردارم و یک ترم مرخصی گرفتم🥹انشالله بعد بدنیا اومدن نینی اونم میخونم و تمام

خانواده من 🫀

من هم متاهل بودم همزمان درسمو تا فوق لیسانس ادامه دادم و همزمان سرکار میرفتم

الان از لحاظ کاری موفقم کاری و درسی پیشرفتم خوب بود

ولی یه دوره همسرم سر اینکه فوق لیسانسم خیلی سرم شلوغ بود و سرکارمم صبح بعدازظهر میرفتم خیلی از هم دور شدیم و مشکلات زیادی داشتم برگردم عقب همه رو باهم انجام نمیدم دیگه

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
تو دیگ کنکوروبزار برا بچت گلم مگ کنکور الکیه همینجوری زیرش میزای چ برسه متاهل واونم باردار

تو که هم جدا شدی هم درس نمیخونی هم افسرده ای توصیه هم می‌کنی؟😐😂

شاید چون آدم تک بعدی هستی

اره واقعا توانشو ندارم ،شب بخوام به شوهر ....،صبح پاشم برم حمام بعد کنکور بدم ،بعدم تست بزنم بببینم باردارم یا نه ،تو همین حین لباسا و ظرفا هم بشورم ،جواب تلفن مادرشوهرم بدم ،حالا اینا رو ول کن ناهار چی بپزم

تو که هم جدا شدی هم درس نمیخونی هم افسرده ای توصیه هم می‌کنی؟😐😂

تو هم ک سرت ماتحته 

حداقل جوگیر میستم ده تا کار سختو باهم پیش ببرم

آدما با رویا وامید زنده اند.مراقب باشیم امید کسی رو ناامید نکنیم هرچند اگر میدونیم محاله.هیچوقت ارزوهاتو فراموش نکن ؛ارزوهات همه چیتن🥰

من هم متاهل بودم همزمان درسمو تا فوق لیسانس ادامه دادم و همزمان سرکار میرفتم الان از لحاظ کاری موفق ...

موفق باشی عزیزم بالاخره نه باید جوری باشه فشار بیاد به زندگی نه که بیکار باشی فقط بخوری بخوابی

موفق باشی عزیزم بالاخره نه باید جوری باشه فشار بیاد به زندگی نه که بیکار باشی فقط بخوری بخوابی

اولویت اول باید زندگیت باشه بعد درس و کار

مال من یه مدت برعکس شد نتیجه اش رو به بدترین شکل ممکن دیدم

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز