2777
2789
عنوان

تصمیم گرفتم دیگه سریال ایرانی نبینم .چی بود گناه فرشته

| مشاهده متن کامل بحث + 325 بازدید | 31 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سریال ایرانی خوب هم داشتیم مثلا زخم کاری قورباغه  پوست شیر  عالی بودن من خیلی دوست داشتم

من فقط پوست شیر رو پسندیدم خصوصا فصل اول

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.
سریال ایرانی خوب هم داشتیم مثلا زخم کاری قورباغه  پوست شیر  عالی بودن من خیلی دوست داشتم

پوست شیر داستان کثافت کاری های یه روانی چیش خوب بود؟

قورباقه داستان زیاده خواهی یه هوش کثیف چیش خوب بود؟

زخم کاری داستان پول و شهوت چی بهت اضافه کرد؟

دلم برای ادمینای پیجای اینستا سوخت.چقدر فیلمو تحلیل کردن ، ولی نویسنده به خودش زحمت نداده بود ساده ترین راهو انتخاب کرده بود

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

فرشته واقعا قاتل یود؟ آخرش اعدام شد؟

اره .

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

چیشد اخرش؟ به طور خلاصه بیان میکنید

فرشته قاتل بود .عماد گفته بود برو بکش من حمایت میکنم که نکرد 

حامد و مهتابم انگار برگشتن بهم

فرشته قاتل بود .عماد گفته بود برو بکش من حمایت میکنم که نکرد  حامد و مهتابم انگار برگشتن بهم

حامد همون شهاب حسینی ؟

چه مسخره

روزها با زن آفرودیت درونم میجنگم شبها از جنگ خسته او را در آغوش میکشم🍂
حامد همون شهاب حسینی ؟ چه مسخره

اره

پوست شیر داستان کثافت کاری های یه روانی چیش خوب بود؟ قورباقه داستان زیاده خواهی یه هوش کثیف چیش خوب ...

شما برو بشین مستند زندگی گاندی و نگاه کن ببینم رهبر یه کشور میشی! ببینیم چی بهت اضافه میکنه! یا بشین زندگی نامه انششتین رو ببین دانشمند شو یه اختراعی انجام بدم کمک به جامعه بشری هم کردی 😁

حالا شما که از نظرت انقدر منفی بودن این فیلما چرا انقدر دقیق نگاه کردی که میدونی چی داشته!!

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.

شما برو بشین مستند زندگی گاندی و نگاه کن ببینم رهبر یه کشور میشی! ببینیم چی بهت اضافه میکنه! یا بشین ...

من مشاوره مدرسه ام چون شاگردام نگاه میکنن باید ببینم تا بفهمم چه عناصری روی تفکراتشون اثر گذار هست

مطمئن باش دیدن اون مستنداتی که گفتی رو فکر و رفتار آدما بسیار اثر گذار هست 

همونطور که دیدن این حجم از خشونت روی تفکر و رفتار بچه های مدرسه اثر منفی گذاشته 

جواب شما رو ندادم کلی گفتم برای کسایی که میخونن

من مشاوره مدرسه ام چون شاگردام نگاه میکنن باید ببینم تا بفهمم چه عناصری روی تفکراتشون اثر گذار هست ...

چطور خانم مشاوری هستی که متوجه بار روانشناسی فیلم توسط آسیب‌های خانوادگی و جامعه نمیشی 

یه شخصی تو کودکی مورد تجاوز قرار میگیره  میشه یه قاتل مثل تو پوست شیر! نمونه واقعیش هم تا دلت بخواد وجود داره 

و همینطور قورباغه که آسیب مواد و... رو نشون میداد 

والله من مشاور نیستم اما گویا اطلاعات روانشناسیم از شما بیشتره! 

لطفا وقتی که نمیتونی اطلاعات مفیدی درمورد یک موضوع به بثیه برسونی اظهارنظر جمعی نکن 

خصوصا برای شما که به قول خودتون مشاور مدرسه هم هستین 

هر سه فیلم پر از نکات روانشناختی و آسیب اجتماعی حتی خطرات موجود درون خانواده بود...

نوعی سکوت وجود دارد، برای زمانی‌که شما به موضوع تسلط دارید ولی گوینده‌ای نادان با ژستی دانشمندگونه  پر حرفی می‌کند! و شما سخن‌گفتن را بی فایده میبینی! به ویژه که در هر سخن گفتن خطرخودنمایی، خودبرتربینی، فخرفروشی و اظهار فضل وجود دارد!فلذا به سر تکان دادنی بسنده می‌کنی و این روشِ شخصیت‌های رشدیافته می‌باشد.