fatibano مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 8740 عنوان کیا نینی ۷ ۸ ماهه دارن قد و وزنش میگین 162 بازدید | 19 پست من پسرم ۷۰ قد ۷ و نیم وزنشه کمه وزنش؟وزن تولدشم ۳۶۰۰بوده با قد ۵۲ خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚 1403/02/02 | 07:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 98118 قد مهمه که خوبهوزن نمیدونم باید چقدر باسه اما خوب مهم نیسنبچه های رفلاکسی مثل بچه من وزنکیری خوبی ندارن اما هیچ اتفاقی نمی افتد مهمم نیست اصلا
کاربرقدیمی،اماجدید عضویت: 1400/09/01 تعداد پست: 5143 عزیزم اصلا نباید بچتو با بقیه مقایسه کنی چون این چیزایی که گفتی به ژنتیک ربط دارهفقط ببین نمودار رشدش چجوریهفقط با خودش مقایسه کن توی شازده کوچولو یه قسمت بی نظیر داره که میپرسه اگر بیفتم چی؟؟؟؟!! 😕و اونم جواب میده عزیزمن اگر پرواز کنی چی!؟😍به جای اینکه همیشه بگی اگه نشه چی؟؟؟ یه بار بگو اگر بشه چی؟!😍😍😍
0mahrooo عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 386 من پسرم یک سال و یک ماهشه قدش ۷۶ وزنش ۸ کیلو نیم کمبود داره قد تولدش ۵۲ وزنش ۳۴۵۰ هرکس به اندازه ضربه های که خورده تنهاییشو محکمتر بغل کرده❤️🩹🫰
fatibano مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 8740 قد مهمه که خوبه وزن نمیدونم باید چقدر باسه اما خوب مهم نیسن بچه های رفلاکسی مثل بچه من وزنکیری خوب ... پسرم منم رفلاکس خفیف داشت دارو ندادن اصلا بهشچرا وزنگیری رفلاکسی ها ضعیفه؟من بهش خوب میرسم غذای خوب میدم مراقبت میکنم ولی وزن نمیگیره خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚
fatibano مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 8740 من پسرم یک سال و یک ماهشه قدش ۷۶ وزنش ۸ کیلو نیم کمبود داره قد تولدش ۵۲ وزنش ۳۴۵۰ ماهرو جان پسرمنم کمبود دارع لاغره...دکتر رفتی تا حالا شما واسه پسرت؟رفلاکس که نداشته تو نوزادیش؟ خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚
0mahrooo عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 386 هر کاری میکنم تقویتی هارو نمیخوره میده بیرون شما راه حل ندارین هرکس به اندازه ضربه های که خورده تنهاییشو محکمتر بغل کرده❤️🩹🫰
fatibano مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 8740 هر کاری میکنم تقویتی هارو نمیخوره میده بیرون شما راه حل ندارین من پسرم مولتی ویتامینشو خوب میخوره کلا هرچی بدیم میخوره پس نمیریزه چیزی روولی وزن نمیگیره لاغره هرکس میبینه میگه....دکترم بردم میگن خوبه الکی میخوای چاقش کنی واسه چی خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 98118 پسرم منم رفلاکس خفیف داشت دارو ندادن اصلا بهش چرا وزنگیری رفلاکسی ها ضعیفه؟من بهش خوب میرسم غذای خو ... یهتر دارو نخورد رفلاکس باعث میشه شیر کمتر بخورن و شیر قبل یک سال بیشتر وزن میده تا غذاو ببین بچه من بزرگه هیچیش نیست اصلا ضعیف نیست سالمه اصلا مهم نیست وزنگیری اش کم بوده
fatibano مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 8740 یهتر دارو نخورد رفلاکس باعث میشه شیر کمتر بخورن و شیر قبل یک سال بیشتر وزن میده تا غذا و ببی ... الان بچه تون چندسالشع؟تو هم سن هاش ریز نیست؟من همش استرس آینده شو دارم خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚
maman_alisam عضویت: 1402/04/19 تعداد پست: 486 پسر منم هفت ماهگی همینقدر بود. فقط یه خورده قدش بلندتر بود
هستی_تنها1 عضویت: 1388/08/11 تعداد پست: 98118 الان بچه تون چندسالشع؟تو هم سن هاش ریز نیست؟ من همش استرس آینده شو دارم ۹ساله نه عادیه بین بقیه اصلا ضعیفم نیست
fatibano مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 8740 پسر منم هفت ماهگی همینقدر بود. فقط یه خورده قدش بلندتر بود الان چند سالش؟تپله لاغره قد بلنده چجوریه؟ خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚
fatibano مدیر استارتر عضویت: 1396/11/12 تعداد پست: 8740 ۹ساله نه عادیه بین بقیه اصلا ضعیفم نیست ممنون از وقتی که گذاشتی خیلی امید دادی بهم مرسی❤️🤩 خدای مهربونم❤️توکل از من🙂معجزه ازتو 🥰 دوستان نگاهتون افتاد به امضام برام دعا کنین 🙏🌷 اللهم عجل لولیک الفرج 💚
0mahrooo عضویت: 1402/09/18 تعداد پست: 386 ماهرو جان پسرمنم کمبود دارع لاغره... دکتر رفتی تا حالا شما واسه پسرت؟رفلاکس که نداشته تو نوزادیش؟ من قدش بیشتر برام مهمه عزیزم دکتر بردمش براش تقویتی نوشت که همشو میده بیرون و آزمایش عفونت ادرار هرکس به اندازه ضربه های که خورده تنهاییشو محکمتر بغل کرده❤️🩹🫰