2821
2789
عنوان

زندگیم داغونه😔🖤💔

276 بازدید | 6 پست

25سالمه ...تا کارشناسی خوندم دوسال فارغ التحصل  شدم دل میخواد برا استخدامی بخونم نمیزارن...لعنت ب تعصب ..از صبح تا شب ت خونم ...چند روز پیش بعد ماه ها رفتم بیرون روستا گشت گذار با دخترا حال هوایی عوض کنم ...یعنی هزار نفر فرستاده بودن دنبالم ..اصلا خالم بهم خورد اعصابم خورد شد...اومدم خواهر ناتنیم چهل نو سالشه مثل ..دشمن خوتیش نگاه می‌کنه انکاری من چیکار کردم ..نگاش پر معنی بود با نفرت نگاه میکرد ...هیچکسو جز مادرم ندارم ...از گوشی استفاده میکنم با دوستام زنگ میزنم بهم میگن سبکی ..باورتون میشه از اتاق بیرون نمیام فقط موقع مغرب ...ولی همینجوری هم پشت سرم حرف در میارن بیکارم تا تا هشت خوابم ...غذا درست کردن بلد نیس ...ب ولا همه اینکارا بلدم ...ولی همش دنبال تخریب کردنم هستن

قسم ب روزی ک دلت را شکستن مرحمی نداری جز خدایت😔🖤♥️

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بِسْمِ الله الرحمن الرحیم

اللّهمَ انی اسئلکَ الامنَ و الایمانَ بکَ وَ التصدیقَ بنبیکَ و العافیةَ من جمیعِ البلاء وَ الشکرَ عَلَی العافیة وَ الغنی عن شرارِ الناس .

معنی : بار خدایا ! از تو امان و ایمان به خودت را درخواست می کنم ، توفیق تصدیق و دنباله روی از پیامبرت را آرزومندم .

به نیتتون خوندم... الهی از شر و آزار و بدی و بلا در امان الهی باشید

تورو خدا رد نشو میشه برا حاجت دلم دعا کنین به عشقم برسم بهم بگه دوسم داره برگرده درخواست بده بهم🥲 و موفقیت تحصیلیم🥺صلوات بفرستین هرکس فرستاد بگه خوشحال بشم ❤️(اللهم صلى على محمد و آل محمد)❤
بِسْمِ الله الرحمن الرحیم اللّهمَ انی اسئلکَ الامنَ و الایمانَ بکَ وَ التصدیقَ بنبیکَ و العافیةَ ...

الهی آمین ♥️ عزیزم 

قسم ب روزی ک دلت را شکستن مرحمی نداری جز خدایت😔🖤♥️