2777
2789
عنوان

هیچوقت دیگه عکسمو اینجا نمیذارم هیچوقت

| مشاهده متن کامل بحث + 778 بازدید | 35 پست

من هیچ وقت جرعت نمی‌کنم عکس بذارم 

آدم های سوءاستفاده گر همه جا پیدا میشه 

میشه یه صلوات برای شادی روح داداش جوونم بفرستی 🥲💔اگه فرستادی بگو تا منم برای حاجت دلت یه سوره توحید بخونم 🌹در طول روز دلت برا امام زمانت تنگ میشه؟😢چند بار در روز به یاده امامت میوفتی ؟؟برای بی کسی و غربت و صحرا نشینی امامت دلت میسوزه ؟؟😔 اگه دلت گرفت برای تنهاییش یه صلوات برای تعجیل درظهورش بفرست 🙏🌹مطمئن باش امام هم برای خوشبختی تو دعا می‌کنه 😍🥰 ای مردم دنیا مژده که سوار کاری می‌آید با هیبتی چون حیدر کرار 😍💞أللَّھُـمَ ؏َـجِّـلْ لِوَلیِڪُ ألْـفَـرَج🤲

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کی برداشته بعد خانما هی عکس میزارن اینجا😑🤦‍♀️

عکس دوستمو توی یکی از تاپیکای چند روز اخیر برداشتن 

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

من هیچ وقت جرعت نمی‌کنم عکس بذارم  آدم های سوءاستفاده گر همه جا پیدا میشه

دقیقا اینا خدارو نمیشناسن .

تویی که داری این متنو میخونی،       آره آره دقیقااااا با خودتم!                 امیدوارم یه شب بیاد که از      خوشحالی تا صبح خوابت نبره💖💞

فقط اون کاربر صبحیه بد ضایع شدااا

آره منم الان دیدم 

چه فایده اگه همه میفهمیدن خوب بود

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم
عکس دوستمو توی یکی از تاپیکای چند روز اخیر برداشتن

وای🤦‍♀️ دیگ عکس نزارین چون سایت عمومی دیدی یکی شات گرف استفاده کرد بدون اینکه خودت بدونی هر جور آدمی هس تو سایت

من کلا عکسی از خودم نذاشتم.

من به خواسته هایم قول رسیدن دادم🌈
واااااااقعا؟ فکر میکردم دوره اینکارا دیگه گذشته،آخه چرا بعضیا بااینکارا عقب موندگی و بیشعوریشون رو ...

نگذشته عزیزم یسری آدم مریض هنوز نسلشون منقرض نشده 

ابرو کو حیا کو عکس دوستت کو😂

اجازه ندارم بزارم😂😂😂😂اعصابش خورد بود دایی هاش بهش زنگ زده بودن عکسش استوری یه پیج فیک گذاشته 

اره خیلی 😢 همه ک مث باب پاکو خوب نیستن ک یه عده هم مث پلانگتون هستن نامردا😢😂

وای دقیقا ...نامردا😢

وای🤦‍♀️ دیگ عکس نزارین چون سایت عمومی دیدی یکی شات گرف استفاده کرد بدون اینکه خودت بدونی هر جور آدم ...

دیگه گ..ه بخورممممم

شوخی میکنم انشالله مشکلش حل بشه

فدای توووووو براش دعاکن پیداش کنه