2821
2789
عنوان

ماکولار

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 21 پست
انشالله  من ۱۷سال بیشتر ندارم اصلا نتونستم مثل هم سنام باشم تو مجالس پیرهن بپوشم یا لباس لختی ...

سلام عزیزم خوبی مبارک باشه عروسیت ♥️😍

عزیزم درمان میشه یعنی حتما رفع میشه 

منتها بدن به بدن متفاوته باید یه چکاپ که شامل آزمایشات و سنوگرافی هست رو انجام بدی ببر پیش دکتر عمومی واست بنویسه بعد هر چیزی که داخل بدنت سطحش از حد نرمال بالا پایین شده رو کنترل کن از اون طرف اصلاااااا استرس و ناراحتی غم و لباس تاریک و تیره هر چیزی که از این دسته هست رو از خودت دور کن لایف استایل سالم و شاد داشته باش یه لیست از کوچیک ترین عادت ها تا بزرگ ترین واسه خودت هرروز یاداشت کن داخل یاداشت های گوشیت بعد نگاه کن که چه مواردی غلط هست مثلا خوردن زیاد تنقلات صنعتی حذف کم خوردن آب و... ورزش کن حتمااااا رفع میشه 

داخل تاپیکم یه روش رژیمی رو که یکی از افراد نزدیک بهم باهاش بعد کلی دوا و دکتر نتیجه گرفته بود گذاشتم بعدها متوجه شدم که واسه خیلیا سخته و لزومی نداره چون یه خانومه بود فقط با کنترل تبروئید و سطح ویتامین d  اوکی شد مثلا بخاطر تیروئیدش کلسیم رو کنار گذاشت مثل ماست و.. 

بنظرم خود مراقبتی کن

✓شروع هدف از تاریخ ۲۷ـ۱۱ـ🇹🇷۱۴۰۴رحمت خداوند تا ابد برای زندگی من باقیست 👼🏼💙👼🏼

سلام عزیزم خوبی مبارک باشه عروسیت ♥️😍 عزیزم درمان میشه یعنی حتما رفع میشه  منتها بدن به بدن ...

مرسی از مهربونیت عزیزم خیلی لطف کردی 

برام دعا کن❤️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

2823
2791
2779
2792