2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از دیت شوهرم خسته شدم بسکه با این اون میپره در هفته حداقل دوبار میده دیشب با داداشش و دوست دخترش و همسایمون وزنش تا سه شب باغ بودن من بچه هام خونه 

میگم چرا باید تو همچین جمعی بدون من باشی تازه جیغ داد میکنه 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍
جونم

شوهرم بی مسیولیته فکر میکنه مجرده یکسره درحال خوش گذرونیه 

فلسفه الاکلنگ  اثبات بزرگی کسی ست که فرو می نشنید تا دیگری پرواز را تجربه کند  😍😍😍
شوهرم بی مسیولیته فکر میکنه مجرده یکسره درحال خوش گذرونیه 

خب سعی کن تفریحای مناسب پیدا کنی و باهم وقت بگذرونین.

البته قبل اون رو اتاق خوابت ویژه کار کن، غر زدناتو کم کن و ب خودت برس

خب خودت چرا باهاش نمیری؟

داداشش روز اول عید از کانادا اوند ایران دیروز پرواز داشت تا فرودگاه رفتن دیدن پروازش کنسل شده بهم زنگ زد ما میریم باغ دوست دختر داداشش هم بود و اینکه کلید داده بود همسایمون با زنش اونجا بود هرچی گفتم نرو گوش نداد گفت میخوام روز آخر با داداشم باشم 

در صورتیکه دیروزش کلا با داداشش بود به اسم روز آخر 

منم خونه منتظر آقا که الان داداشش میزاره برمیگرده خونه ساعت سه شب برگشت 

خب سعی کن تفریحای مناسب پیدا کنی و باهم وقت بگذرونین. البته قبل اون رو اتاق خوابت ویژه کار کن، غر ز ...

شوهر من تفریح تو مشروب خوری میبینه منم اهلش نیستم 

هرچی میگم بریم جایی یه دور بزنیم نمیبره بهونه میاره خسته م تا یکی میگه بیا فلان جا عرق بخوریم خستگی تموم میشه مارو میزاره و میره 

شوهر من تفریح تو مشروب خوری میبینه منم اهلش نیستم  هرچی میگم بریم جایی یه دور بزنیم نمیبره بهو ...

رو اتاق خوابت کار کن.

ببین ما خانوما متاسفانه اگه جدا بشیم وضعیتمون معمولا بدتر میشه.

پس باید سعی کنیم همین زندگی رو مدیریت کنیم و حداقل تمام خودمونو برا شاد زندگی کردن بذاریم.

هر کسی تو رندگی اش ی سختی و امتحانی داره.

ظاهرا امتحان شما اینه.

سعی کن موفق عمل کنی

رو اتاق خوابت کار کن. ببین ما خانوما متاسفانه اگه جدا بشیم وضعیتمون معمولا بدتر میشه. پس باید سعی ...

دنبال جدایی نیستم ولی درستم نمیشه