2777
2789
عنوان

مادر شوهرم

132 بازدید | 11 پست

از شام چهارشنبه شروع میکنه ب شام پختن و ب همه میگه بریم اونجا بعد پنج شنبه نهار و شام و جمعه هم همینطور من اصلا اونجا کار نمیکنم خیلی هم احترام میزاره فقط میگه بیایین نمیریم ناراحت میشه و ....چایییراه ب راه و میوه و ...ولی چون  ی رفتارایی داره خوشم نمیاد برم مثلا میخوایم بیاییم خونه ما رو تا دم در حیاط بدرقه میکنه اما خواهر شوهرام رو تا دم در کوچه و سوار ماشین بشن  و انقدر زرنگه قیافه اش رو برای دامادا مثل پیشی ملوس و ناراحت میکنه و بهشون دست تکون میده

تو سر سفره خیلی احترام میزاره بهمون و غذا هم میده میاریم اما مثلا میره زیارت برای دختراش و بچه های اونا سوغاتی بهتر میاره حالا بیایین بگین من چیکار کردم 

امروز زنگ زده میگه خاله دامادم یعنی شوهر خواهر شوهر من خاله اش مرده  بیایین امشب همه اونجا برای تسلیت دارید هم میاین برادر شوهرتم بیارین ماشین ندارن من دارم از شام میرم اونجا ..منم چون تعیین تکلیف میکنه و من سختمه با اون همه ادم تو ماشین بچپم ب شوهرم گفتم نمیریم  ی روز دیگه خودمون میریم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

یا مثلا با دخترش از کربلا اومدن و ما اونا رو تو خونه مادر شوهرم دیدیم و شاممون رو خوردیم   سوغانی هم نیاورده بود این خواهر شوهره  ب ما زنگ زد برید خونه اشون با یک جعبه شیرینی منم گفتم دیدمش دیگه سوغاتی هم ک نیاورده نرفتم  اونم

امروز زنگ زده میگه خاله دامادم یعنی شوهر خواهر شوهر من خاله اش مرده  بیایین امشب همه اونجا برای ...

کار خوبی کردی با درخواست کنه نه تعیین تکلیف کنه و دستور بده کیه مگه خواهش کردن هم بد چیزی نیست 

رو در رو بی احترامی نکن یا بد نباش ولی اینجوری که انجام میدی هم حد نگه دار 

کار خوبی کردی با درخواست کنه نه تعیین تکلیف کنه و دستور بده کیه مگه خواهش کردن هم بد چیزی نیست  ...

یعننی چی حد نگه دارم ؟؟؟؟؟؟بعد پدر شوهرم راه ب راه امشب هعیی زنگ میزد چرا نیومدین شوهرمم گفت ده دفعه ک زنگ نمیزنن و قطع کرد

مثلا چیکار کنم

کاری نمیخواد کنی فقط احترام بزار و روی خوش نشون بده خودت هم بد نکن خواستی کاری کنی یا چیزی بگی با زبون شوهرت بفرست جلو تو باهاشون کلا دهن به دهن نزار داخل هیچ موضوعی 

میگم که هرچقدر مادر شوهرت برات هست تو هم همونقدر براش باش کادو خوب نمیاره تو هم رفتی جایی براش معمولی ببر 

یعننی چی حد نگه دارم ؟؟؟؟؟؟بعد پدر شوهرم راه ب راه امشب هعیی زنگ میزد چرا نیومدین شوهرمم گفت ده دفعه ...

میگم حد داری نگه میداری زیاد رو نمیدی کار درستی میکنی نزار دستور بدن و تعیین تکلیف کنن خودشون برای خودشون اینجوری سوار آدم میشن کار درستی کردی گفتی خودتون برین 

کاری نمیخواد کنی فقط احترام بزار و روی خوش نشون بده خودت هم بد نکن خواستی کاری کنی یا چیزی بگی با زب ...

مثلا پدر شوهرم منو گاهی نصیحت میکنه خواهر توقع داره بگو بیان خونت و برکت خونت زیاد بشه و ... یکسال پیش شام دعوتشون کردم دیگه باردار شدم بعدش و زایمان الانم دخترم ۳ ماهشه ی دخترمم ۳ سالشه دیگه بعد اون نتونستم بگم  خیلی پروعه با این وضعیت من توقع شام دارن بعد جاریم بعد دو سال گفت رفتن خونشون اونم از صبح رفتن کمک تا شب 

میگم حد داری نگه میداری زیاد رو نمیدی کار درستی میکنی نزار دستور بدن و تعیین تکلیف کنن خودشون برای خ ...

اره بفهمم پرو میشن انجام نمیدم یک دفعه هم باردتر بودم ب شوهرم گفت منو  زنداداشت و خواهرت رو ببر تا بازار ک ی ربع فاصله داره ..بعد رو ب من گفت تو ک نمیتونی بیای بارداری گفتم نه 😂ب شوهرم گفتم منو بزار خونه بیا دنبال اینا ..بعد چون شوهرم قبول کرده بود ی بلایی سرش اوردم ک نرفت دیگه اونا هم حاظر نشسته بودن