من با نشاسته گندم درست کردم بچه ها شما با نشاسته گل هم میتونید
مواد لازم
نشاسته پودر شده یا نشاسته گل 1 لیوان دسته دار فرانسوی
آب 5 لیوان دسته دار فرانسوی
شکر 1.5لیوان دسته دار فرانسوی
هل و زعفران به میزان لازم
گلاب نصف لیوان
روغن مایع 2 تا 3 قاشق غذاخوری
خب بچه ها اول از همه 1 لیوان نشاسته رو با 4 و نیم لیوان آب سرد قشنگ مخلوط کنید که باز بشه از هم مواظب باشید که گلوله نشه
بذارید کنار، بعد از اون 1.5 لیوان شکریکه داشتی (دقت کنین شیرینیش به خودتون بستگی داره میتونین کم و زیاد کنین شکر رو) با نصف لیوان آب مخلوط کنید بذارید رو حرارت آب و شکرو که قشنگ بجوشه و علیظ بشه بعد از از اینکه شکر کاملا تو آب حل شد اون آب و نشاسته ای که داشتیم اضافه میکنیم به شربت و بعد از 5 دقیقه زعفران سابیده شدمونو اضافه میکنیم و هل بعد ازاون باید حدود 45 دقیقه تا 1 ساعت مدام همش بزنید دقت کنید اگه غلیظ شد بازم هم بزنید در یک جهت اصلا راز پخت مسقطی تو همین هم زدنش و گرفته شدن بو خامی نشاسته هستش بعد از اون تو 15دقیقه آخر پخت اول گلابو اضافه کنید 5 دقیقه بعد 3 قاشق غذاخوری روغن رو کره میشه ریخت....
بعد از اون به هم زدن ادامه بدید تا مسقطی وسط ظرف جمع بشه آماده اس میتونید مغز گردو و خلال بادام یا هر مغزیجاتی دوست داشتید بریزید من گردو رنده کردم توش
حالا ته و دیواره یه ظرف رو با کیسه فریز بپوشید و پودر نار گیل بپاشید و گردو بذارید مواد مسقطی که حالا یکمی از داغی افتاده رو بریزید توش و 1،2 ساعت بره یخچال برا استراحت و آماده اس، راحتم میشه برشش داد آنقدر خوب و قالبی شد برای من که تعجب کردم.. 🤩🤤