2789
عنوان

۰۳/۰۲/۰۱ هم گذشت ...

284 بازدید | 26 پست

واقعا این روز خیلی قشنگم گذشت و تنها خبری که به گوشم رسید یه آزمونی داشتم عقب افتاد و کلی خوشحال شدم ...

واقعا توقع یه چیز خاص داشتم ولی خوب نشد که بشه 😂یعنی نمیشد ...چون فردا امتحان دارم 🫠ولی خوب همون تاریخم عوض شده باز برای من خاصه 😁

اگه بشه ،اگه بشه ،خیلی چیزا عوض میشه 😂

مردم از بس حفظ کردم و یادم میره ...

حالا کنکوریا فکر میکنن این چند روزم میخونن و راحت میشن 😶نمیدونن بعدش با کلی امتحان مواجه ان ،دومین امتحان از بیست و خورده ای امتحان پیش رومه فردا 😶

You're all the things I've got to remember

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان که فکرشو میکنم چیز خاصیم هست ...

خوب اگه بشه و من و اون بیاییم بالا ،مجبوریم یه سری کارای مشترک انجام بدیم ،برای مرحله ی غربالگری کشوری و گروهی کار کنیم 😂اونموقع دیدن داریم 🤣

ولی خوب شایدم نشه 🥺هوف ،مرگ بر این همه امتحان ...البته بیشتر نگرانیمون اونه ،تواناییشو داره ولی علوم پایه گند زده 🫠

باز خوبه منصرف شد از امتحان ندادن ،دیدمش ذوق کردم کلی 🥺

از اینکه خودنمایی میکنه وون وسط ذوق میکنم 

من به دوستام امروز گفتم ای خدا الان باید زایشگاه میبودم بچه ممدو به دنیا میاوردم نه که پیش شماها زر ...

👌🏻😂

حالا ما به ابراز عشقشم راضی هستیم 😂بچه بماند 😁

حالا نه ممد ،یکی دیگه 

👌🏻😂 حالا ما به ابراز عشقشم راضی هستیم 😂بچه بماند 😁 حالا نه ممد ،یکی دیگه 

من همون ابراز عشق هم ندارم والا🤣زایشگاه چی چی توهم زدم😂😂

دوستان عزیز ، کاربری دست دو نفر هستش!🩵با تشکر

۳ /۳ /۳ مونده

والا همون روزم چیز خاصی نداره 😂چون من و اون درگیریم 😂

درگیر درس و امتحان ...

فعلا قطع ارتباطیم ،چون تمرکز آقا به هم میریزه 😂ولی خوب تلاشش ستودنیه پسم میزنه ،بعد دوباره میاد تو راهی که میدونه مشترکه