2821
2789
هرروز هی میریم هی میایم حرف میزنیم تماس هم وقتی بشه  روزایی ک حرف نزدیم من قهر بودم

چندسالتونه؟واکنشم باید چی باشه وقتی اهمیتی بهم نمیده تا وقتی من پیام ندم پیام نمیده 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

چندسالتونه؟واکنشم باید چی باشه وقتی اهمیتی بهم نمیده تا وقتی من پیام ندم پیام نمیده 

۲۲

من نشده این موقعیت برام پیش بیاد 

اما اگه یوقتی احساس کنم محل نمیده قهر میکنم بعدش انقد غر میزنم بحث میکنم که اعصابش خورد میشه در صورتی ک میدونم کار داشته سرکار بوده. جدیدا بدتر شدم یادمه چند سال پیش شب بود نتونست پیام بده فرداش گیر ندادم الان بدشدم

شما به نظرم به اخلاق و ظرفیت خود طرفت نگاه کن اگع امکان داره با بحث ازت زده بشه یا اسیبی به رابطه تون بخوره کمتر بحث کن 

بعدم اگه اهمیت ندادنش به شما از جهت دوست نداشتن و علاقه نداشتنه کلا بزارس کنار

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

ازکجا بدونم ازرو بی علاقگیشه یا ن کار داره...چون میخوام کات کنم نمیذاره می مونم اهمیتی بهم نمیده

عزیزم پیامم اومد برات یا ن

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

عزیزم پیامم اومد برات یا ن

بله اومد... منم بین دوراهی موندم اصلا نمیدونم منو دوس داره یا دروغ میگه... تورابطه توجی نمیبینم ن زنگی ن پیامی ... کاتم میخوام کنم مثل کنه ول نمیکته 

بله اومد... منم بین دوراهی موندم اصلا نمیدونم منو دوس داره یا دروغ میگه... تورابطه توجی نمیبینم ن زن ...

بگو شگایت میکنم اکه اذیت کنی

میدونم دوستم نداره ولی همین ک جدا میشم میگه من نمیذارم و نمیتونم ازاین چرت و پرتا...اصلا نمیفهممش

منم میدونم نداره چون با کس دیگس

نمون تو هم اذیت میشی 

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز