2777
2789

عزیزم شما که مؤمنی دعا میکنی من افکارم درست بشه؟ بیست سالمه رفتارم خیلی خوبه به نیازمندا کمک میکنم ولی توی ذهنم همش به بقیه فحش میدم و آرزوی مرگشون رو میکنم نمیدونم چرا. دعا کن درست شم. چندوقته اعتقادم سست شده زبونم لال به مقدسات هم حرفای بد میاد تو ذهنم. دعااااااا کن🥲 برام یه سوره ایی چیزی بخون درست شم

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋

ممنون عزیزم خوندم

🥀 ایلان ماسک و بیل گیتس با اون عظمت نتونستن ازدواجشون رو نجات بدن...در این جهان به جنیفر لوپز و جانی دپ هم خیانت شده...دکتر هلاکویی که ویدیو هاش قبله خیلیاست ؛ دو تا طلاق داره...دونالد ترامپ به عنوان یکی از قدرتمند ترین مردان جهان یه رابطه موفق نداشته تا حالا....میبینی؟! پول ، زیبایی ،اندام خوب ، دانش ، فرهنگ ، قدرت و....هیچکدوم تضمین کننده یه رابطه خوب نیستن!!!...پس رها کن سرزنش رو...اون که بخاد بمونه با همین وضعیت امروزت میمونه...لذا دست به فرستنده خود نزنید مشکل از گیرنده است..👌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم شما که مؤمنی دعا میکنی من افکارم درست بشه؟ بیست سالمه رفتارم خیلی خوبه به نیازمندا کمک میکنم و ...

من کی باشم تا مومن شدن فاصله زیاده ان شاءالله خدا به حق آل الله مخصوصا امام زمان و به واسطه اونا ما رو خوب کنن 

منم از شما التماس دعا دارم 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
من کی باشم تا مومن شدن فاصله زیاده ان شاءالله خدا به حق آل الله مخصوصا امام زمان و به واسطه اونا ما ...

عزیزم نمیدونی مشکلم چیه؟ چرا توهین به مقدسات تو ذهنم میاد چرا حس بدی بهشون میگیرم یه وقت. خدارو دوست دارم ولی به اماما حس بدی دارم حرفای بد تو ذهنم براشون میاد.راه حلم چیه 

حالا که اینو دیدی یه صلوات برای سلامتی من و مامان بابام بفرست❤😗 این بوس تقدیم بهت💋

[QUOTE=336126236]عزیزم نمیدونی مشکلم چیه؟ چرا توهین به مقدسات تو ذهنم میاد چرا حس بدی بهشون میگیرم یه وقت. خدارو دوست ...[/QUOTE

دیگه شیطان از هر طریقی بتونه وارد میشه استغفار کنید و از خودشون محبتشون رو بخواید البته در راس از خدا 

از خودشون کمک بگیرید جای دیگه دنبال راه حل نباشید بست در خونه خودشون بشینین :) 

رک بگویم از همه رنجیده ام! از غریب و آشنا ترسیده ام بیخیال سردی آغوش ها   من به آغوش خودم چسبیده ام :) 
[QUOTE=336126236]عزیزم نمیدونی مشکلم چیه؟ چرا توهین به مقدسات تو ذهنم میاد چرا حس بدی بهشون میگیرم ی ...

چشم عزیزم ولی تو مؤمنی برام دعا کن 😂💗