2777
2789

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

نداشتن برادر

آره خب ...لباس میخرم،نوبت دکتر پوست میگیرم،سر کلاس آنلاین میشم،سرما بخورم میرم دکتر،غذا میخورم،دوش میگیرم ،یه سری پست سیو میکنم بعدا بخرمشون اما خب اگه بهم بگن فردا دیگه بیدار نمیشی مامانمو برای آخرین بار بغل میکنم چون میخوام آخرین حسی که تجربه میکنم امنیت باشه بعدش میرم روی تختم دراز میکشم ،گوشیمو ریست فکتوری میکنم و میخوابم...

خوشبختی ینی انقد پول داشته باشی ک دغدغه برا مخارج روزانت نداشته باشی

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

خوشبختی و تو سلامتی عزیزام میبینم وقتایی ک همه با هم جمع میشیم میگیم میخندیم خوشبختم من 

حالا دروغ چرا پول میاد تو حسابم خوشبختترم😂😂ولی واقعا خوشبختی و تو  چیزای کوچیک میشه دید 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

خوشبختی یعنی .بدونم خداازم راضیه .ومنودوست داره...خوشبختی یعنی امام حسین دوست داره .دلت گواه میده دوست داشتن خالق ومحبوبش

الهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم .هدیه برای امام زمان ...خدایاشکرت .ممنونم ازت .