سلام خانما شما موافقید برای روز معلم خودتون هم همراه پسرتون مدرسه برید؟ الان توی گروه والدین این پیشنهاد داده بودن که دست جمعی مامانا برن مدرسه من مخالف بودم و چند نفر موافق، بنطرتون من نظرم اشتباهه
اگه امضام رو میبینی لطفا برام دعا کن بتونم جهیزیه ام رو کامل کنم و خدا خودش گشایشی برام بفرسته🥺دیگه تک الکترون نیستم😅۱۴۰۴/۰۶/۲۶شدیم جفت الکترون#M🫀من مسلمانم اسلام دین کاملیست اما من نه اگه بدی از من دیدید از منه نه دین و مذهبم ولی اگه خوبی از من دیدید لطف خداست❤☕
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
نه من حالم از معلم هامون بهم میخوره جز یه تبریک چیزی بهشون نمیدم و نمیگم مگه اونا روز دانش آموز برا ...
منم امسال دوست ندارم به معلم پسرم کادو بدم چون خدا میدونه حقوقی ام میگیره حرومه اصلا به بچه ها هیچی درس نمیده همیشه زنگهای اخر میره اموزش پروشم رفتم کاری نکردن گفتن که معلم کم داریم بسوز بساز😡🥹