2777
2789
عنوان

دختری که

165 بازدید | 8 پست

اگر قرار باشه برید یه گردش با دوستان و اونجا هر کسی با هم گروهی خودش وسایل و اینا بیاره اما شما واقعا با همچین ادم هایی  حال نمیکنید و فقط دوست داشته باشید کتاب بخونید زشت میشه؟ 

مکانش خیلی قشنگه و منم چون دوست صمیمی ندارم و به طور معمول با همه حرف میزنم و اینا اما دوست صمیمی ندارم و واقعا دلم میخواد اونجا و تو اون مکان کتاب بخونم و اصلا با اون ادما حال نمیکنم و فقط به خاطر جاش میرم 

حالا با این شرایط مثلا خیلی بده یه نفر اونجا فقط کتاب بخونه ؟ 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره جالب نیست کجبوری نری با اینکه دوس داری همه ادما احساسی نیستن

اخه حتی تصور کتاب خوندن بین اون همه گل و درخت و فضای سبز ته دلم قیلی ویلی میره 

نه اینکه با ادما حال نکنم ها نه اما اینا واقعا کسایی نیستن که بخوام باهاشون حرف بزنم 

میدونی چرا ورزش میکنم ؟                                                     چون داشتن یه بدن خوب یه نماد توی زندگی...                         نه میتونی بدزدیش ، نه میتونی قرضش بگیری و نه حتی میتونی بخریش ....                                                                           و این نشون دهنده تهعد، اراده و تلاشه مستمره ....♡
با خواهری کسی برید  کتابم نخونید

یه داداش دارم فقط 

اونا به این کارای من عادت دارن 

هرموقع تنها رفتی کتاب بخون اونجا ، باز رفیقای صمیمیت بودن اخلاقتو میدونستن بد نمیشد ولی الان میگن باهامون حال نمیکنه

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
هرموقع تنها رفتی کتاب بخون اونجا ، باز رفیقای صمیمیت بودن اخلاقتو میدونستن بد نمیشد ولی الان میگن با ...

خوب واقعا باهاشون حال نمیکنم 

من فقط به خاطر فضاش دلم میخواد برم 

انگار یه تیکه از بهشته 

خوب واقعا باهاشون حال نمیکنم  من فقط به خاطر فضاش دلم میخواد برم  انگار یه تیکه از بهشته ...

برو کتابتو بخون عیبی نداره ادم مگه چندبار زندگی میکنه

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...