عزیزم نوشته مشکوک ب سرطان پاراتیرویید که به تیرویید هم رسیده اما ب گردن و... نرسیده
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
مال کیه؟من عموم این بیماریو داشت خدارو شکر درمان شده
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
حنجره سمت راست فلج شده گرفتگی صداپیداکردبعدرفتیم اسکن نوشت
خداوند شفاء بده خیلی ناراحت کننده اس ولی نگران نباشید کاری هم نکنید که اون هم استرس داشته باشه و ان شاءالله که از نظر مالی مشکلی ندارید یا بیمه دعا کنیم
💔تو قدر من ندانستی درون آب ماهی قدر دریا را کجا داند ، شکسته استخوان داند بهای مومیائی را 💔 دو صد من استخوان باید که صد من بار بردارد 💔
کسی متوجه میشه تا دوشنبه من دیونه میشم کسی میدونه چیزی بگه خواهش میکنم
عزیزم همسر من ازمایشگاهیه ...
اول اینکه سرطان تیروید اسمن سرطانه هیچ شیمی درمانی اینام نداره ...
حتی توده خوش خیمم ،بدخیمم باشه جراحی میکنن در میارن و یددرمانی یه جلسه و تمام .
همین .
خواهرشوهرم و دخترخاله شوهرم سالهاست دراوردن و سرطان تیرویید داشتن .
لطفا هرکی میگه با همسرم مشکل دارم نسخه طلاق نپیچید ..آوای مظلوم ارومیه یادمون نره اگه مادربالاسرش بود شکنجه نمیشد ...لطفا با هرکسی ازدواج نکنید ...اگه خوب نیست و به ثبات اخلاقی نرسید بچه دار نشید ...اگه بچه دار شدید سنگ از آسمون بارید مراقب بچه هاتون باشید ..اونها ضعیفن و به مادر پناه میارن😭♥️قبل بارداری دومم شده بودم ۶۲ کیلو ...الان ۶۸ کیلوهستم و تو حسرت اون وزنمم ...آرزومه بشم ۶۲ ....خیلی دلم میخواد اون روز که رو ترازو ۶۲ رو میبینم زنده باشم🌱💪💪💪بلاخره به وزن 62رسیدم