2777
2789
عنوان

برم یا نرم

61 بازدید | 2 پست

بچه ها من تقریبا نزدیک یک سال هست که آژانس کار میکنم آژانس کوچیکه ولی کلا محیطش و مدیرش آدم خوبیه و مامانم با ایشون آشنا شد و خلاصه من رفدم اونجا بعده سیزده بود که من پیام دادم بهش بیام کار آخه همیشه پیام باهم هماهنگ میشیم که بیام یا ن بعد دیدم ک جوابمو نمی‌ده کلا ادمیه که پاسخگوعه خلاصه فرداش بازم پیام دادم جوابمو نداد بعد گفدم بذار زنگش بزنم دیدم زنگمم جواب نداد بعد به مامانم گفدم این شکی جوابمو نمی‌ده مامانم بهش زنگ بود (متاسفانه این مامانا یه حرکتایی میزنن) بعد جواب مامانمو داده بود که اره بخاطر همین اتفاق موشک اینا حالم خوب بود و کلا جواب کسیو نمی‌دادم منم حسابی بهم برخورد و ناراحت شدم واقعن بعد این سری بعد زنگ زد من جوابشو ندادم و پیام دادم بهش گفدم کاری داشتین دیدم اونم جواب نداد بعد جمعه کل صب به من زنگ زده بود من خواب بودم بعد همزمان به مامانم زنگ زده که چرا دخترتون جواب منو نمی‌ده😐 آخه لامصب کل صب چرا به اون زنگ میزنی خیلی واقعن بهم برخورد اینجوری کرد زنگشم میزنم میگم شما پاسخگو نیسی میگم حالا ناراحت نشو بیا حضوری صحبت میکنیم یه جوری ماس مالی کرد.

اصن اینقدر بدم اومد میخام دیگ نرم چیکار کنم به نظرتون 

Im so lucky 🍀

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان