2777
2789
عنوان

از سوتی هاتون بگین😂😂

274 بازدید | 12 پست

پارسال داشتم  واسه نوبت دوم دینی میخوندم یه چیزی نوشته بود یکم شبیه (مقعد) بود منم به مامانم گفتم ازم بپرس همون سواله رو پرسید منم جوابشو دادم مقعد بخدا داییم و مامانبزرگمم خونمون بودن پیشم نشسته بودن بخدا مردم از خجالت 

اونام خندیدن😂😂😂

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  

دیروز داشتم با عموم خدافظی می کردم بعد قلقلکم داد منم اومدم بگم قلقلکی ام گفتم وای من چقدر غیرتی ام 😐😂😂

لانگ دیستنس یعنی غرق شدن تو خیالِ آغوشت:) یعنی دور بودن تو رو ترجیح میدم به نزدیک بودن خیلیا:) یعنی قوی موندن برای روزی که بالاخره فاصله تموم می‌شه...یعنی دوست دارم حتی از راه دور"M"🤍💍

داشتم با دوستم راجب استایل پسر مورد علاقم بلند بلند و ذوق حرف می زدم که یهو بابام تو گفت یکم ارومتر 

فکر کردم بابام خونه نیست  

اعتماد به نفسمو تحت هر شرایطی حفظ می کنم...بینی مو تابستون عمل می کنم... زبانم رو تابستون فول می کنم. برا مهاجرت تحصیلی اقدام می کنم و سپتامبر2024 میرم دانشگاه(چین)

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

آبجیم و شوهرش و برادر شوهرش در خونمون بودن..

یهوو برادر شوهرش صدام زد ک رها خانوم قشنگ سیخ کنی واسه داداشم🤭

اینا خودشو داشتن درمورد کباب واسه شام صحبت میکردن من نفهمیدم..

یهوو جا خوردم ،اینقدر قرمز شدم آبجیم ب شوهرش گفت بخدا این یه چیز دیگه فهمیده هاا😅

مشاور سایتمم😌❤
دیروز داشتم با عموم خدافظی می کردم بعد قلقلکم داد منم اومدم یکم قلقلکی ام گفتم وای من چقدر غیرتی ام ...

خوبه چیز دیگه ای نگفتی 😂

درخواست دوستی با احترام نمی پذیریم.  قوی باش،مثل یک لبخند پر از بغض✨🖤. کاربری ۴ نفره✨🎀    با افتخار دختران کوروش بزرگ👸🏻💗  فوتبال واسه ما یعنی زندگی   esteghlal&real madrid    Hala madrid  
آبجیم و شوهرش و برادر شوهرش در خونمون بودن.. یهوو برادر شوهرش صدام زد ک رها خانوم قشنگ سیخ کنی واسه ...

😂😂

رفتیم یه مغازه یه دختره تو مغازه بود خوشگل و کوچول موچول و بیبی فیس . 

سن واقعیش فک کن ۲۰ بود سنش ب ۱۵ میخورد . قد کوتاه در حد ۱۵۰ . 

آقا هم ک ۴۰ سالشه و آشنامونه اونجا مغازش بود . 

به آقاهه گفتم این خانمتههههه😍

با ذووووق

دیدم دختره قرمز شد 😂

آقاهه هم گفت این دخترمه !

فروشندش بود 😂

خاک تو سرم

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

دایمم یه دوستی داره رفت امد خانواده گی داریم دوسش مسر هست 

بعد یهروز خونه یکی از فامیلا حرف اون پسره شد منم اومد بگم فلانی رفیق شیش دایم هست با صدای بلند گفتم فلانی رفیق شیش خالمه 🤣🤣🤣همه اون جمع به خالم زل زده بودن 😂😂😂پسر غریبه بود فکر کردن رفیق خالمه 😂

مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.

یه بار دیگه هم قرار بود داییم زنشو راضی کنه که بریم مسافرت خونوادگی اما یکم لوسه زنش تازه ۱ ماه باردار بود گفت من نمیتونم سختمه

بعد با مامانم اینا داشتیم با داییم حرف میزدیم که زنشو راضی کنه گفت باشه ارضاش میکنم😂😂😂😂

بابابزرگ و مامان بزرگ و خاله ها و اینا هم بودن بخدا مردییم از خجالت یهو سریع من و خواهر ها و دختر خاله هام رفتیم تو اتاق تا جون داشتیم خندیدیم😂😂😂

رفتیم یه مغازه یه دختره تو مغازه بود خوشگل و کوچول موچول و بیبی فیس .  سن واقعیش فک کن ۲۰ بود ...

😂

دیروز توی جمع میخواستم به دخترم بگم پونه بخور گفتم کونه بخور

😂😂

دایمم یه دوستی داره رفت امد خانواده گی داریم دوسش مسر هست  بعد یهروز خونه یکی از فامیلا حرف او ...

😂😂