2777
2789
عنوان

کنکوری هاکمک

120 بازدید | 15 پست

لطفا ازپیامم نگذرین ازتابستان دارم میخونم کتاباروتموم کردم بحز چندفصل حذفیات جمع بندیم کردم  امسال ترمیمم دارم ازمون جامع خراب کردم خودمو باختم ده برابر پارسال تلاش کردم ممکنه رتبه بهتراز رتبه جامع مون بیاد پارسال کسی بوده دیگه دارم دیونع میشم 

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ازمون جامع فقط باید تحلیلش کرد اصلاااااا ملاکی نیس واسه کنکور

چه ادم خوب داده باشش چه بد 

https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=14359063&slug=%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D9%87%D8%A7%D9%85-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1-%DA%A9%D9%86%DA%A9%D9%88%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%87%D8%AF%D9%81-%D8%AF%D8%A7%D8%B1&postId=351060609 کنکوری های عزیز این تاپیکو پیشنهاد میکنم بخونید👀                                                                                                            ‌‌‌ د  /د/س/چ/چ😍                                                                                                                   امیدوارم به واقعیت به پیوندی مهم نیست چقدر            من برات صبر میکنم❤

تجربی؟ 

ببین اگه ناامید بشی و از میدون بری بیرون قطعا بدتر از پارسال میشی 

اگه تلاش کردی 

پس ناامید نشو و ادامه بده 

درد و دل نکن با هیچکس، به جاش با یه مشاور خبره صحبت کن.......با اینکار وجهه خودتو حفظ کردی، بقیه برات ترحم الکی نمیکنن و مهمتر اینکه راهکار درست و درمون گیرت میاد به جای حرفای خاله زنکی:) منظورم درد و دل حضوریه
تجربی؟  ببین اگه ناامید بشی و از میدون بری بیرون قطعا بدتر از پارسال میشی  اگه تلا ...

جمعه کنکور دارم کجا برم

#فرمانده راهت ادامه داردخون توروشن کننده راه است. #خامنه ای یک تفکراست ویک تفکرهرگزنمی میرد...🇮🇷

وای چرا اینقدر منفی این چند روز باقی مانده کنکور ۱۴۰۲ و ۹۹ خارج و داخل رو تحلیل کن از بعد کنکور بشین نهایی ها رو خوب جمع بندی کن دیگه از خرداد روزانه تست بزن و شب ها سوال تشریحی کار کن به خدا من دوستم فروردین پارسال کلاس هاش تموم شد ! اردیبهشت جزوه های نهایی شو خوند و خرداد با کتاب های فصل آزمون و هزارتست کنکور تست می زد ۴۰ روز و شبم نهایی دوره می کرد الان دارو بوعلی داره می خونه 

تجربی قلمچی

سطح سوالای قلم چی سخترازکنکوره

توخودتونبازفقط۵روزمونده بشین قشنگ مرورکن تست کارکن

بهرحال عزیزم توچه بخوای نخوای چشم بهم بزنی این چندروزم گذشته پس برای چی میخوای تمرکزتوبهم بریزی

افکارچرت ومزخرف روبریزدور

یامیشه یانمیشه دیگه

موفق باشی 🌱

به خودت باورداشته باش

سطح سوالای قلم چی سخترازکنکوره توخودتونبازفقط۵روزمونده بشین قشنگ مرورکن تست کارکن بهرحال عزیزم توچ ...

😭🥺