2789
عنوان

نهایی پدر سگگگگگ

239 بازدید | 6 پست

امروز زیست شبه نهایی دادم 18 اینا میشم البته 1 نمره ای الکی از دست دادم ولی خب سطح سوالا متوسط رو به بالا بود از نظر خودمون معلم اومد گفت سوالا رو خدایی زیاد پیچونده فک کنین تو کلاس فقط یه نفر گفت 18.5 یا 19 میشم که تستی خفن کار می‌کرد اون بعد منی که همش امتحانا 20 بودم و بین بچه ها برتر 18 و اینا 🤦‍♀️

الان من عربی و فیزیک و دیدم امیدوار شدم برم معدل 20 چون اونا رو همه گند زدن من 20 شدم ولی شدیدا از زیست دارم میترسم بگین چیکار کنم

آرامش 🌱

ازمون طرح سه نما؟

میشه برای حاجتم یه صلوات بفرستی؟اگه نگاهت به امضام افتاد بدون خیلی به دعاهات نیاز دارم حتی ممکنه خدا به خاطر یه صلوات مشکل منو حل کنه از خدا میخوام صد برابر این کار خیری که میکنی به زندگی خودت برگرده و بهترینا برات اتفاق بیوفته:)) 😭❤️دعاهای شما میگیره تروخدا دعام کنین

چندمی؟

•        ‌. ★🌙    •             ★       .           .    ★     •      .   ★       .   •   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   °           ★   •      .   ★🌙   .  •  ° ★   .  •  °      •        ‌. ★

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دهم

عزمزم موفق باشی پسر من هشتم خوب میخونه اما اعتماد به نفس نداره گاهی دلم براش میسوزه با خودم میگم ولش کن با با یه چی میشه دیگه.تو هم خودتو اذیت نکن تلاشمو بکن و آرام باش  

یا رب این نو گلان خندان که سپردیشان به من  سخته کمکم کن درست پرورششان بدهم   
عزمزم موفق باشی پسر من هشتم خوب میخونه اما اعتماد به نفس نداره گاهی دلم براش میسوزه با خودم میگم ولش ...

من‌ دبیرستان اعتماد به نفس فول

اومدم دهم اولین بار ریاضیم کامل نشد تجدید اومد تو کارنامم اصن یه وضعی خودمو کشیدم بالا ترم اول یهو شدم برتر دهما ترم 2 میخوام برم معدل 20 چون نمیخوام تجربی رو ادامه بدم و به اجبار اومدم و بخوام برم اون رشته ای که میخوام باید معدلم بالا باشه الان خیلی از زیست میترسم

آرامش 🌱