2777
2789
عنوان

کسی هس مثل من ولخرججج باشه

265 بازدید | 68 پست

هیچ وقت پول ندارم ۲تومن یه ماه دور از جونم مثل خر کار میکنم در عرض ۲روز تموم میکنم

درستع پولی نیست ولی من هیجا نمیرم مثل چی تموم میشن

پعفف😩

الانم ناراحتم چرا پول ندارم 🥺🥺

۲ تومن که دیگه گریه کردن نداره به نسیمی میره😅😂😂😂

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫

به نام خدا خواهرم 😂

در عرض 10 دقیقه ، ۱۰ میلیونو پودر میکنه

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 💚 تا زنده هستم استقلالی و هوادار تیم بزرگ و با اصالت استقلال هستم و در روز وداع از دنیا هم دوست دارم مرا با پیراهن مقدس استقلال بزرگ به خاک بسپارند ⭐️💙👑💙⭐️ استقلال سرور پرسپوليسه تا ابد و یک روز 😄💙👑 CR7 🤍✌️ لر 👑 𐎡𐏃𐎿𐎠𐎴 🙃🐥

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂💔من خرج خاصی ندارم لباس اینا خانوادم میخرن ولی من بازم علاقه به خرید دارم

اما چرا اینقدر حقوقتون کم هستش میتونم بپرسم کارتون چی هستش🙂

آدمی را آدمیت لازم است عود را گر بو نباشد هیزم است.                                                                *************************************************    از دیروز بیاموز برای امروز زندگی کن و امید به فردا داشته باش و تلاش کن💫
اما چرا اینقدر حقوقتون کم هستش میتونم بپرسم کارتون چی هستش🙂

دورکاریه ولی کارم از حضوریها سخت ترهه 

بخاطر دانشگاه نمیرم حضوری 😩🥲

کارشناس فروش تلفنی از صبح هعی حرف میزنم بخاطر ۲😭

دورکاریه ولی کارم از حضوریها سخت ترهه  بخاطر دانشگاه نمیرم حضوری 😩🥲 کارشناس فروش تلفنی از ص ...

اخه ۲ تومن خیلی خیلی خیلی کمه🙁

اخه ۲ تومن خیلی خیلی خیلی کمه🙁

خیلییی تازه اونم برای یه ادم ولخرج مثل من

یه موقعیت شغلی خوب داشتم مردک وعده ۴داد ولی ۲بهم میده

نرفتم اونو تو دفتر هواپیمایی بعدش مسافرت کاریم داشتم

دوست دارم فردا زنگ بزنم بهش ببینم هنوزم نیرو میخواد یان😭🥲

خیلییی تازه اونم برای یه ادم ولخرج مثل من یه موقعیت شغلی خوب داشتم مردک وعده ۴داد ولی ۲بهم میده نر ...

اخه ۲ تومن در ماه دیگه ولخرجی نیست😅

آگهی های شیپور و دیوار رو نگاه کردین🙂

همشون حمالیه فقط😪

میتونین برین صندوق داری🙂

میتونین برین صندوق داری🙂

دقیقا صندوقداری دوستدارم

چون شخصیت من جوری نیست بخوام فروشنده باشم 

صندوقداری راحته ۵حقوقشه ۵تا۱۱شب 

دیروقته یکم

شهرستانم زیاد کار نیس

دقیقا صندوقداری دوستدارم چون شخصیت من جوری نیست بخوام فروشنده باشم  صندوقداری راحته ۵حقوقشه ۵ ...

آره خب تایمش همینه🙂

دقیقا صندوقداری دوستدارم چون شخصیت من جوری نیست بخوام فروشنده باشم  صندوقداری راحته ۵حقوقشه ۵ ...

اما خب خیلی سخت میشه براتون چون باید از دانشگاه نیومده برین سر کار تا شب🙁