2777
2789
عنوان

بی بی چک

167 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من چهار روز از موعدم گذشته امروز دوتا بی بی زدم رو جفتشونم صورتی کمرنگ مشخص شد الان باید چیکار کنم کسایی که تجربه دارن میشه راهنمایی کنن؟؟😭♥️

مبارکه گلم برو ازمایش بتابده خیالت راحت بشه بعد برو پیش متخصیی زنان پرونده تشکیل بده ک تحت نظر ایشون بچتونو سالم ب دنیابیارین

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عکسشو میتونم بفرستم شما نگاه کنین؟؟همینجا میذارم الان

بفرس گلم

امروز ۲شهریور۱۴۰۳ ساعت ۱۶و۳۰دقیقه اولین لگدزدنای نی نیمو فهمیدم الهی قربونش برم دخترنازم نفس مامان  خدایا مسافرکوچولوموسپردم بخودت بسلامت ب مابرسون  

مبارکه عزیزم اره مثبته انشائ الله صحیح و سالم بغل بگیری فداتشم. 

مبارکه عزیزم اره مثبته انشائ الله صحیح و سالم بغل بگیری فداتشم. 

زیر دلم گاهی تیر میکشه میگم پریودم میرم میبینم خبری نیست یکم ترشحات دارم شیری رنگ و بعضی وقتا ب شدت احساس لرز میکنم یا هم ب شدت گرمم میشه خیلی گرسنه ام میشه 

جدی؟؟؟؟؟😭😭😭😭واای‌باورم نمیشهههه

اخی عزیزم چرا مگه خیلی وقته منتظر بودی؟؟؟توروخدا توروقسم ب این لحظه ی دل پاکت منم دعا کن اخرهفته انتقال ای وی اف دارم مثبت بشه

زیر دلم گاهی تیر میکشه میگم پریودم میرم میبینم خبری نیست یکم ترشحات دارم شیری رنگ و بعضی وقتا ب شدت ...

نگران نباش علاعم بارداری حتماحتما پیش ی متخصص خوب پرونده تشکیل بده بچت سالم بدنیابیاد انشائ الله

اخی عزیزم چرا مگه خیلی وقته منتظر بودی؟؟؟توروخدا توروقسم ب این لحظه ی دل پاکت منم دعا کن اخرهفته انت ...

دکتر بهم گفته بود نمیشه هنوز کیست داشتم شش ماه بودارو مصرف میکردم 😔😔😔از خدا میخوام هیچ زنی رو چشم انتظار نذاره واسه بچه دار شدن انشاالله توام باردار میشی عزیزم چند وقته اقدام کردی؟

نگران نباش علاعم بارداری حتماحتما پیش ی متخصص خوب پرونده تشکیل بده بچت سالم بدنیابیاد انشائ الله

میترسم برم آزمایش قبل موعد چند تا بی بی زده بودم منفی بودن آز هم رفتم دوبار منفی بود قبل موعد امرپز ک بی بی چکارو دیدم شوکه شدم اما میترسم برم آزمایش

دکتر بهم گفته بود نمیشه هنوز کیست داشتم شش ماه بودارو مصرف میکردم 😔😔😔از خدا میخوام هیچ زنی رو چشم ...

وقتی خداهست بیخیال حرف دکترا 

من ۸سال ونیم ک ازدواج کردم دوتا کورتاژ داشتم الانم یک ساله تومراحل ای وی اف هستیم اخرهفته برای اولین بار انتقال دارم خیلی استرس دارم

وقتی خداهست بیخیال حرف دکترا  من ۸سال ونیم ک ازدواج کردم دوتا کورتاژ داشتم الانم یک ساله تومرا ...

اصلا استرس نداشته باش اصلااا ببین استرس ادمو نابود میکنه رو تخمدانهاتم تاثیر منفی میذاره آروم باش ب لطف خدا باردار میشی عزیزم❤️

میترسم برم آزمایش قبل موعد چند تا بی بی زده بودم منفی بودن آز هم رفتم دوبار منفی بود قبل موعد امرپز ...

اگه ازوقتت گذشته برو توکلت بخداباشه بسپارب خدا