2777
2789

بیخیال بابا به این چیزا فک نکنین 

به قول یه بزرگی خودکشی خز شده ت...خم داری زندگی کن 

البته بلانسبت حاضرین تاپیک 

من نگفتما بزرگ عرض کرد

من چنینم تو برو مصلحت خویش اندیش!!!

هیچ کسی و هیچ چیزییییی ارزش نداره خودمو بکشم من یبار قراره زندگی کنم تهش نیم ساعت بعد مرگم ملت حتی خانوادم ب فکر شکمشونن پس من باید خودمو دوس داشته باشم تو هر وضعی بهشت یا جهنم رفتنم دیر نمیشه اینجا یکم زندگی کنیم بعدا میریم اونجا دهنمون صاف شه حالا برا هممون زوده

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همیشه راهی هست ، اون گوشه ی ذهنت خودت میدونی چجوری مشکلت حل میشه به اون فکر کن

مگه شوهرمو خانواده شو بکشم 😂فقط دوتا راه دارم یا خودم یا اونا

مثل نقطه ویرگولم ، خواستار به پایان محکوم به ادامه.

اره بچه بودم با پسر فامیل رل زدم🤧☹️ واقعا اون زمان عقل نداشتم ۱۵ سالم بود  حس عشق بود بینمون رابطمون تموم شد یعنی مجبور بودیم اون زمان خیلییی برام سخت بود بارها تا صب گریه کردم قرص خوردم و بالا آوردم و...

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

مامانم میگه خودکشی گناهه بزرگیه پس اگه گناهه قطعا عزاب داره 👍💔

من خودم تا الان هزار بار به خودکشی فک کردم چون یه روز بازیامو میبرم یه روز میبازم. کلا آدم وقتی نا امید باشه به همه چیزای بد فک میکنه مهم اینه خونسرد باشه و اگه نمیتونه همون موقع درستش کنه بزاره بگذره. 

کلا باید صبور باشی یا درست میشه یا میگذره بعد تو آینده فقط میشه یه خاطره بد ولی اگه دس به خودکشی بزنی میشه افسوس. 

اینو بهت قول میدم 🙃❤️

Football is my life is my love ^^