2789
عنوان

عمل بینییییی

122 بازدید | 18 پست

دوستان چقدر سختههههه اشکم دراومد

امروز پنجمین روزه ولی من دیگه نمیکشم

خیلیییی کلافه م

نوک بینیمم دارم میبینم چقدر ورم داره و بزرگه فقط دارم غصه میخورم دلداریم بدیییید

نوک بینیم درست میشه ینی

درسته بینیم گوشتی بود با پوست ضخیم ولی این نوک گنده رو توقع نداشتم دیگههههه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سخت یعنی چی؟

مراقبتش واقعا کلافه کننده س 

همش بخوابی ب پشت

احساس میکنم زخم بستر گرفتم

نمیتونم درست غذا بخورم نفس بکشم انگار یکی دستش رو گلومه

دهنم مدام خشکه

همه چی درس میشه ورم میخابه و روزی هزاربار ب خودت میگی کاش زودتر عمل میکردم

واقعا منم خیلی دوس دارم بینی مو عمل کنم از اینکه زشت شه میترسم دکتری هم که عمل کردم مدل عملش قشنگه ولی باز میترسم همش دروغ باشه و زشت شه

واقعا منم خیلی دوس دارم بینی مو عمل کنم از اینکه زشت شه میترسم دکتری هم که عمل کردم مدل عملش قشنگه و ...

عزیزم این عمل واقعا استرس داره هرچقدرم از دکترت مطمئن باشی بالاخره بحث زیباییه ی عمره با اینکه میدونم بینی گوشتی من حالا حالا ورم داره و طبیعیه ولی باز خیلی نگرانم

عزیزم این عمل واقعا استرس داره هرچقدرم از دکترت مطمئن باشی بالاخره بحث زیباییه ی عمره با اینکه میدون ...

استرس نداشته باش عزیزم ان شاءالله چند وقت بگذره راضی راضی باشی تو این سرتو گرم کن با کارایی که دوس داری، این استرس ها رو از خودت دور کن مبارکت باشه 😁❤

تامپون ندارم اسپلینت داخلشه  الان بیشتر نگرانیم ب این ورمه نوکشه اعصابمو خراب کرده

عزیزم💜😁نگران نباش ورم تا دوسال طبیعیه.منم دلم میخاد عمل کنم.اسم دکترت چی بود؟اگه فضولی نیس هزینه هم بگک

عزیزم💜😁نگران نباش ورم تا دوسال طبیعیه.منم دلم میخاد عمل کنم.اسم دکترت چی بود؟اگه فضولی نیس هزینه ه ...

دکترم استاد شاهرخ خوش سیرت هستن خیلی خیلی باشخصیت و کاردرست من تو بیمارستان لقمان عمل کردم هزینش ۲۰ تومن شد ولی مطبش فکر کنم الان صد باشه