zizi100 مدیر استارتر عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91722 عنوان چه بانکی صدور آنی عابر بانک داره؟ 142 بازدید | 11 پست رفتم ملی میگم صدور آنی دارید کارت مامانم دستم بود بی مزه میگه با این کارتت برو مسافرت بعدشم میگه 100 هزار تومن بریز به حساب و بیا کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ. 1396/03/20 | 11:22 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
باران_بهاری95 عضویت: 1394/07/11 تعداد پست: 6294 الان اکثر بانکا همون موقع کارتو میدن. من ملت و پارسیان که رفتم هردوش همونجا تحویل دادن New life is beginning
mina72 عضویت: 1396/02/01 تعداد پست: 4978 اکثرا همشونو همون موقع میدن کارتو.من ملی و ملتو همون موقع گرفتم
پرند11 عضویت: 1394/02/07 تعداد پست: 10811 همه بانك ها معمولا دارن ولي صادرات و مطمئنم صدور اني داره خوشحال میشم از پیج کیک و شیرینی های خونگیم
نازنین208 عضویت: 1394/08/09 تعداد پست: 6900 من پاسارگادو همون موقع گرفتن کاش بهش میگفتم قلبم به عشقش می تپه فوقش میگفت نه بدجوری قفلم دیونه میشم وقتی که یادش میفتم
zizi100 مدیر استارتر عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91722 همه بانك ها معمولا دارن ولي صادرات و مطمئنم صدور اني داره ممنون کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
Zizi_714135 عضویت: 1395/04/26 تعداد پست: 93 ملت هم داره خدایا من اینجا سخت دلم معجزه میخواهد و تو انگار معجزه هایت رو گذاشتی برای روز مبادا.
zizi100 مدیر استارتر عضویت: 1394/04/17 تعداد پست: 91722 یعنی چی برو مسافرت؟!!!! بهش میگم کارتمو میخوام برا مسافرت نیازمه میگه باهمین کارتی که دستته کارت مامانم برو مسافرت کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
memol10 عضویت: 1395/06/01 تعداد پست: 8659 من هر بانکی رفتم همون موقع بهم دادن سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت
بهارر2 عضویت: 1391/12/01 تعداد پست: 13564 ملتملیپاسارگادپارسیاندیصادراتاینا انی میدنتو صفم نمیخواد وایسای معمولا همون جلو در یکی نشسته انجام میده **ماسک موی لوریس 300تومان* ارسال رایگان ** 09379266872- رو من کلیک کن