2789
عنوان

پریود نشدن

61 بازدید | 7 پست

من مجردم و سابقه کیست و تنبلی دارم و خب پریودام نامنظم بود الان ۴۵ روزه نشدن چیکار کنم؟سونوگرافیرافی قبلا رفتم مشخص شدم کیست و تنبلی ازمایش هم همین رو نشون داد با بالابودن هورمون مردانه ولی ۳ ماه بعد رفتم گفت هیچی نیست سالمه در حالی که من اصلا دارو هم مصرف نکردم الان موندم چیکار کنم ممکنه دکتر سونوگراف دومی اشتباه کرده باشه

بااصلاح سبک بیماریتوکنترل کن

مردی که ازت خوشش بیادمیادخواستگاریت به نگاه ورفتاراش دل نبندنگوخجالتیه نگوشرایط نداره یادت نره مردی که بخوادت میادخواستگاری تامام🤪

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

از اول برو دکتر زنان . احتمالا سونو مینویسه و ازمایش برو جای خوب انجام بده بعد باز ببر پیش دکتر زنان ...

دکترا آدم دیونه میکنن کیست ۸ سانتی بو یکی گفت اورژانسی عمل اونیکی گفت عمل نمیخاد ۴ تا دکتر رفتم پارسال و هزار جور دارو شیمیایی ولی هیج کدوم تاثیر نداشت حتی دارو گیاهی

دکترا آدم دیونه میکنن کیست ۸ سانتی بو یکی گفت اورژانسی عمل اونیکی گفت عمل نمیخاد ۴ تا دکتر رفتم پارس ...

والا من کیست داشتم فک کنم گفت ال دی بخور افتاد بعدش . حالا مطمئن نیستم برو پیش بهترین دکتر شهرتون 

والا من کیست داشتم فک کنم گفت ال دی بخور افتاد بعدش . حالا مطمئن نیستم برو پیش بهترین دکتر شهرتون&nb ...

بله درسته ال دی رو هم ۶ ماه خوردم ال دی متفورمین سیبل اسمیرونولاکتون و.... هزار جور دارو ولی هیچ کدوم تاثیر نداشت