2777
2789
عنوان

نباید یه زنگ میزد

135 بازدید | 11 پست

قرارشد مادرشوهرمو از طرف شرکتمون که هتل دادن بهمون ببریم یه جای زیارتی یه بلیط برادی پدرشوهرمم بود که اون نیومد بجاش خواهرشوهرم گفته من میام جاشونو من تامین کردم بلیطاشونم شوهرم اوکی کرده یه هفته اس. این خواهرشوهرم نکرده یه زنگ بزنه تشکر کنه از داداشش من بی چک و چونه داره میره سفر همیشه هم ناراضیه 

تو رو خدا نیایید بگید کار بی منت بکن فلان ها 

این کلا شعور نداره دنیایی ار واسش بکنی به چشمش نمیاد 

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام . درخواست دوستی نده لطفا قبول نمیکنم

الان برات هرکارکنندزنگ میزنی وتشکرمیکنی یاجاش تلافی میکنی؟!

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......

صد در صد باید زنگ میزد 

اینجور مواقع مادر باید اینجور کار ها رو به بچش گوشزد کنه و بگه زنگ بزن تشکر کن 

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

صد در صد باید زنگ میزد  اینجور مواقع مادر باید اینجور کار ها رو به بچش گوشزد کنه و بگه زنگ بزن ...

مادرش که خودشو میزنه به اون راه

خودشم بچه نیست 50سالشه 

اصفهانی نیستم ولی اصفهان زندگی میکنم. دور از خانواده ام . درخواست دوستی نده لطفا قبول نمیکنم

الان برات هرکارکنندزنگ میزنی وتشکرمیکنی یاجاش تلافی میکنی؟!

کوچکترین محبتو کاری کنن در حق من درجا تلافی میکنم 

مادرش که خودشو میزنه به اون راه خودشم بچه نیست 50سالشه 

پس از همچین آدم هایی توقع نداشته باشی اعصابت آرومتره

موسی خطاب به پروردگار در طور سینا میگوید : ارنی ( خود را به من نشان بده ) ، پروردگار میفرماید : لن ترانی ( هر گز مرا نخواهی دید ) / سعدی : چو رسی به طور سینا ارنی مگو و بگذر که نیرزد این تمنا به جواب {لن ترانی} / حافظ : چو رسی به طور سینا ارنی بگو و بگذر ، تو صدای دوست بشنو نه جواب {لن ترانی} / مولانا : ارنی کسی بگوید که تو را ندیده باشد ، تو که با منی همیشه 🕊️ چه {تری } چه { لن ترانی}. مثل سعدی : عاقلانه / مثل حافظ : عاشقانه / مثل مولانا : عارفانه 🦋

پس از همچین آدم هایی توقع نداشته باشی اعصابت آرومتره

واسه همه بلده واسه ما نه .

به شوهرم میگم فقط میگه ول کن ما نیاز نداریم اون به ما زنگ بزنه 

بعد میگن منت اخه ادم خودش شعور داشت باشه 

کوچکترین محبتو کاری کنن در حق من درجا تلافی میکنم 

تشکرهم میکنی؟!

مرتیکه مادرخراب چرادرخواست میدی حیوون😡😡🤬🤬🤬🤬🤬.......من جواب استاتررومیدم بتوچه.فضول سرت توچیزمردم نباشه،اگرروی نظراتی غیراسی ریپ میزنی شک نکن یه فضولی.....فحش بدی وتوهین کنی جوابت روپشت گوشی میدم همه رونثاروالدینت میکنم.....چون من باتوکاری نداشتم توفضولی کردی...........هرکی رای دادوهرکی رای نداددیگه ازامروزخوشبختیدوازگرونی شکایت کنیدوازبدبختی بنالیدلعنت خداوندبهتون.واگرهرسختی مابکشیم که مسببش شماباشیدلعنت خداوندبهتون......
اره صد در صد 

خوبه

چون من تشکرجاش باشه میکنم

ولی گاهی منتظرم وقت تلافی،تلافی کنم

واسه همه بلده واسه ما نه . به شوهرم میگم فقط میگه ول کن ما نیاز نداریم اون به ما زنگ بزنه  بع ...

بیخیال باش بابا 

آخه دیوونه ای واسه رفتار خواهر شوهر مادرشوهر حرص بخوری 

سعی کن اصلا برات وجود خارجی نداشته باشن 

بیخیال باش بابا  آخه دیوونه ای واسه رفتار خواهر شوهر مادرشوهر حرص بخوری  سعی کن اصلا برا ...

وقتی قراره چند روز پیش هم باشیم غذا و خواب و فلان چجوری بیخال باشم. اصلا خوبی ما به چشمش نمیاد کلا همیشه هم ازمون طلبکاره