2777
2789
عنوان

کابینت بندی

| مشاهده متن کامل بحث + 342 بازدید | 51 پست
خب تو گوگل طرح های مختلف هست.ببین کدومش را با هم به توافق میرسید.

انتخاب سخته نمیدونم اتفاقا نگاه کردم نتونستم تصمیم بگیرم همسرم میگه سفید طوسی

اگر دوست داشتی برای بهتر شدن شرایط مالی زندگیم یه حمد و صلوات بخون🥰

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

سفید هایگلاس ؟ داری برای خودت دردسر میخری  هایگلاس پاک کردنش خیلی عذابه  از کنارش رد میش ...

من کل فامیلام هایگلس زدن همکی راضین ازلحاظ پاک شدن سریع و ...

طوسی لطفا نزن که خیلی خسته کننده و بی روح میشه.  طرح چوب بزن هم انرژی خوبی داره هم به اشپزخونه ...

ارع خودمم زده شدم ازاین رنگ کایینت

فقط سفید خالی خوبه  هر رنگی بزنی از مد میافته  سفید و چوب  سفید طوسی هم خیلی قدیمی ...

منم میکم سفیدخالی میگه خیلی بی روح و یکنواخت میشه زشت میشه ,

انتخاب سخته نمیدونم اتفاقا نگاه کردم نتونستم تصمیم بگیرم همسرم میگه سفید طوسی

سفید طوسی هم قشنگه.فقط ترکیب هاش هم باید خاص باشه تا جلوه بده

با نقاشی تو کامپیوتر ویا روی کاغذ تقریبی وسایل را بزارید ورنگها را مقایسه کنید .اینجوری بهتر میتونید بفهمید مثلا کنار یخچال یا بالای هود چه رنگی باشه بهتره.

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

عزیزم تو نت بزن کابینت سفید با رنگهایی که مد نظرته ببین کدوم رو دوست داری انشاالله به خوشی استفاده ک ...

😂😂زدم نتونستم تصمیم بگیرم 

🤔سفید بژ حس میکنم قشنگه 

سفید طوسی هم قشنگه.فقط ترکیب هاش هم باید خاص باشه تا جلوه بده با نقاشی تو کامپیوتر ویا روی کاغذ تقر ...

بنظرشما بارنگ وسایلم که گفتم سفید طوسی قشنگه یا سفید بژ؟

😂😂زدم نتونستم تصمیم بگیرم  🤔سفید بژ حس میکنم قشنگه

سخته انتخاب اینم بگم هرچی بیشتر نگاه کنی تصمیم گیری سخت تره جایی که میخوایی کابینت بزنی هم نمونه کار دارن که خودشون زدن اونا رو هم نگاه کن

منم میکم سفیدخالی میگه خیلی بی روح و یکنواخت میشه زشت میشه ,

والا سفید طوسی من چند سال پیش داشتم الانم که طوسی دیگه از مد رفته خونه مادرم هم سفید و چوب بود اونم قدیمی شده 

الان دیگه کابینت پلی اورتان نیو کلاسیک جدید اومده 

سخته انتخاب اینم بگم هرچی بیشتر نگاه کنی تصمیم گیری سخت تره جایی که میخوایی کابینت بزنی هم نمونه کار ...

بنظرشما بارنگ وسایلم که گفتم سفید طوسی قشنگه یا سفید بژ؟