2777
2789
عنوان

چنگ زدن گربه😧

213 بازدید | 40 پست

چند دقیقه پیش گربه ایی که تو حیاطمون بود داشتم غذا میریختم براش که انگشتمو چنگ زدو خون اومد ...نمک و چرک خشک کن و الکل ریختم روی زخمم دوسال پیشم مامان این گربه چنگم زد و واکسن زدم اون خیلی زخمش عمیق بود الان لازمه برم درمانگاه یا نه دارم از استرس میمیرم😭😭😭😭😭😭کاری هم بهشون نداشتمممم

💚💚

وای این گربه کوچه ای ها بدجور چنگ میزنن، مواظب باش. بعد غذا بدی مگه دیگه ولت میکنن انقد پرروئن... ما یه سری غذا دادیم دیگه ولمون نمیکرد از ترس نمیتونستیم بریم حیاط دستشویی، همش جلوی در آماده بود یه سری هم دست پسرمو چنگ زد دیگه شوهرم دعواش کرد رفت راحت شدیم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای این گربه کوچه ای ها بدجور چنگ میزنن، مواظب باش. بعد غذا بدی مگه دیگه ولت میکنن انقد پرروئن... ما ...

اینل مامانشون اومد شیش تا زایید الان بچه هاش باردارن مامانه هم دوباره زایید همسایمون دوستشون داره نمیذاره ردشون کنیم برن😭😭😭😭😭😭😭این گربه هم من خیلی دوستش داشتم خیلی مهربون بود نمیدونم چرا چنگم زد😭😭😭😭

💚💚

اره برو واکسن بزن 

مهندس نفت هستم🤩                                                 هرگز نخواب کوروش ای مهر آریایی بی نام تو وطن نیز نام و نشان ندارد👑❤      مامان دوتا نی نی دوقلو🥲😍❤       درخواست دوستی قبول نمیکنم دوست عزیز من خیلی دیر به دیر به این سایت میام و نمیخام شرمنده کسی بشم🤍        Deutscher Staatsbürger🇩🇪

وای این گربه کوچه ای ها بدجور چنگ میزنن، مواظب باش. بعد غذا بدی مگه دیگه ولت میکنن انقد پرروئن... ما ...

گناه دارن واقعا حیوانات 

بهشون غذا میدی ولت نمیکنن...نه بخاطر غذا چون محبت احساس میکنن

هر جور که مطلوبِ خودت هست، همان باش.