2777
2789
منکه اصن کاری ندارم خودت میدونی حوصله جریان ندارم مجبورم ادامه بدم گفت که باهاش قهرین ولی تقصیری ند ...

کی ب تو گفت؟😂😂😂

abzarek.ir/service-p/msg/5022684 اخ که دیگه فرنگیس هیچی دیگه...نیست تو دلت گرفت من دلم شکست همه حرفات فقط واسه لایک بیشترعه 💅🏻

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

مجبورم ادامه بدم👩‍🦯 😐

نه میگم چ موقعه بهت گفت🤣🤣🤣

abzarek.ir/service-p/msg/5022684 اخ که دیگه فرنگیس هیچی دیگه...نیست تو دلت گرفت من دلم شکست همه حرفات فقط واسه لایک بیشترعه 💅🏻

جونت سلامت کوچولو🥹 خب بگو من چیکار کنم🥹🌹

هیچی قربونت بشم چیزی نیست اون دختره اومد چرت و پرت گفت علی حالش بد شد تشنج کرد میدونی براش استرس خوب نیست هی مری بهش گفت برو از تاپیک هی این ادامه داد هی من گفتم اذیتش نکن آخر به علی گفتم بره از تاپیک علی اینقد گریه کرد حالش خیلی بد بود بعد اینم میگفت من کاری نکردم و فلان الانم برا اینکه حال علی بد نشه بهش گفتم بره از تاپیک🥹💔

یه ومپایر با روح بچهگربه...🧛🏻♀️🐈⬛

من دیدم یه تاپیک زده لایک کردم اصلا خبر نداشتم چی به چیه دیگه فکر کرد خبر دارم ولی نمیدونستم هیچی ...

بله بله درست میفرمایند:////

هیچی قربونت بشم چیزی نیست اون دختره اومد چرت و پرت گفت علی حالش بد شد تشنج کرد میدونی براش استرس خوب ...

باشه 🙁

اوکی

من تو جریان نیستم

فقط خواستم اگه میشه باهم اوکی بشید دیگه نمیدونم

مرسی کوشولو

خب حالا اون نمیاد تاپیک علیو صدا بزن بیاد بگه حالش چطوره

فردا صبح میاد😂😂😂